tā kā es tur dzīvoju varu teikt, ka vienīgais ko redzēt ir Rojas muzejs un jūra. Neka cita :D teltsvietas normālas nekur nav iekārtotas, kāpu zonā neieteiktu celt - jaunā pašvaldības policija diezgan stingri kontrolē visu.
tievā_aisse, tieši tā!! tāpēc pēdējos gados izvēlos ko tuvāku mājām - braucu uz Lapmežciemu :-D
atceros ka vienreiz Rojā, kad laidām ar kuģīti, "kapteinis" bija pilnīgi mests, tiku pat pie stūres [nezinu kā pareizi to sauc] :-D man - sīkajai - tā bija laime :-D
tā kā esmu no Rojas, tad varu teikt, ka šie svētki sen vairs nav tādi kādi bija manā bērnībā..
cilvēki, jā, protams, daudz, bet vairs nav tas. es braukšu uz lapmežciemu, pag. gad biju un iepatikās ļoti, labāk nekā rojā (l)
Man personīgi visu dienu nav ko sadarīt, aizbraucu mājās un atkal braucu uz kādiem interesējošiem pasākumiem. Lielākā daļa cilvēku ārā līz tieši uz balles daļu :-P bet tā man patīk- vismaz kkāda izklaide!
ģipkā ir skaista tūristu taka Baltajā kāpā,uz Kaltenes pusi-putnu vērošanas tornis.Tam,kam liekas,ka bērnībā svētki bija savādāki,jāsaka-no bērna skata punkta jau ar viss izskatās savādāks:)Rojā svētki vislabākie un darīt tur šogad ,izskatās būs ko ikvienam,var rojas mājas lapā redzēt vai viņiem ir arī www.jurassvetki.lv.
Roja rullē (l) bet ir iespēja doties arī uz Enguri vai Lapmežciemu svinēt labus Zvejnieku svētkus. Lapmežciemā šogad vairāk tuc-tuc pasākums jauniešiem. :-)