Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Vista karija mērcē

 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011

Ļoti sagribējās pagatavot, bet nekad neesmu to darījusi, tādēļ man ir daži jautājumi

Es domāju gatavot pēc šīs receptes http://www.spoki.lv/receptes/Vista-karija-apelsina-merce/216637

Un man radās daži diezgan stulbi jautājumi, bet nu .. (s)

1.Vistas fileju nav ar to āmurīti jāizsit? Nu kā taisot karbonādes?

2. Cik apmēram veikalā maksā karija pulveris?

3. Skābo krējumu tiešām var liet pannā, nekas nenotiks? Nu vienkārši neesmu redzējusi, ka tā dara.

Varbūt kāda var ieteikt kādu labāku, bet līdzīgu recepti, vai kaut ko, lai sanāk garšīgāk, m? 8-)

29.06.2011 21:08 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
1. nav jāizdauza :)

2. nezinu :D

3. Var var liet tā vnk pannā! :) nekas tur tāds nenotiks :)
29.06.2011 21:15 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Bet sanāk garšīgi, ja pēc šīs gatavotu? Jo tur citur vajag saldo krējumu, šeit rakstīts, ka skābo (t)
29.06.2011 21:16 |
 
Reitings 853
Reģ: 29.01.2009
1. es, gatavojot kariju, neko ar āmurīti nesitu.
2. noteikti zem 50 sant.
3. var tā vienkārši liet.
29.06.2011 21:16 |
 
Reitings 853
Reģ: 29.01.2009
mana recepte ir šī:
http://www.cetrassezonas.lv/lv/ receptes/putnu_gala/recipe.php?id=15856

sanāca tiešām ņammm
29.06.2011 21:17 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Ķirsīt, man never vaļā, iegāju tajā mājaslapā, nospiedu - putnu gaļas receptes, un kāds ir tavas nosaukums? :)
29.06.2011 21:22 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Klasiskais vistas karijs, atradu!

Paldies jums (l)
29.06.2011 21:23 |
 
Reitings 3074
Reģ: 15.01.2010
Tur jāizņem atstarpe ai lv/ ;)
29.06.2011 21:23 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
1. Nekad ar āmurīti nesitu, jo vista mazos gabaliņos fiksi uzcepas.
2. Aptuveni 20 santīmus visur maksā.
3. Noteikti var, kabaču sautējumam ar liek(nu tāds vienkāršs piemērs :-D)
Man tādas krēmīgākas labāk garšo, tai ar apelsīna miziņu vajadzētu būt sulīgai :-) Tik galvenais vistu nepārcept ;-)
29.06.2011 21:25 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
MVK, kā var zināt, kad pietiek cept tādā gadījumā? Nu tad kad izskatās gatava?
29.06.2011 21:27 |
 
Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
Tik nesaber pa daudz kariju, vienreiz netīšām iegāzās daudz un viss ēdiens bija sabojāts :-D
29.06.2011 21:31 |
 
Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Oi, man liekas, ka es pieberot visu paciņu būtu tiiik priecīga (l)
Nju pirms liec klā krējumu, viņai jābūt tikai pavisam nedaudz apceptai "pierautai", jo kad liksi krējumu, tā vēl pasutināsies un būs ok :-)
29.06.2011 21:35 |
 
Reitings 883
Reģ: 01.09.2010
ak neeeeeeeeeee.... izlasiiju nosaukumu un viss.. man tagad gribas vistu karija meercee... vai veel labaak sauteejumu ar karija meerci... :%27-(

autorei..
1. nee nav... sagriez gabalinjus un liec uz pannas... cep vi nu kameer visi gabalinji balti (nu gaishi) vai jau nedaudz apceptaaki ar bruunuminju..
2. karijs maksaa.. khmm.. kaadi 40 sant. vareetu buut.. preciizi nepateikshu
3.nee, nevar, buus eksplozija :-O PROTAMS, KA VAR!

Labu apetiiti :-D
29.06.2011 22:28 |
 
Reitings 796
Reģ: 29.01.2009
Vakar kā tieši pabiju vienā karija pasākumā :) Domāju, ka atstiepšu pedāļus no tā asuma :D
katrā ziņā pērc labāk karija pastu, nevis pulveri. Pastai ir klāt vēl dažādas garšvielas. Un vieglāk viņu dozēt :)
29.06.2011 22:51 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Jūs nevarat iedomāties, ci garšīgas bija mana vakariņas! Paldies, sanāca lieliski :)
29.06.2011 23:17 |
 
Reitings 4604
Reģ: 11.05.2010
spotlight on me - tu gatavoji pēc tās spoki.lv receptes? :)
29.06.2011 23:18 |
 
Reitings 2677
Reģ: 27.07.2010
Būs kādreiz jāpagatavo, izklausās jau ņammīgi :) (l)
29.06.2011 23:23 |
 
Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Jā, klāt man bija rīsi, tāotra, ko meitene ielika arī noteikti ļoti laba, bet man nebija tik daudz sastāvdaļu
29.06.2011 23:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits