Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

pumpas!!!

Reitings 164
Reģ: 17.06.2011

Sveikas!

Es nezinu, kas ar mani notiek, bet TIK traki nekad nav bijis. Man vispār nekad nav bijušas problēmas ar ādu, ziemā tikai dažas mazas pumpiņas, knapi redzamas uz pieres - tas ir virs deguna, tajā vietā, nezinu, kā lai paskaidro. Tad sākās vasara un saulē tās laikam galīgi izžuva un pauda vispār, cik es biju laimīga, bet tagad ir vienkārši katastrofa, es nevaru iziet ārā - tajā sejas zonā man daudz tās pumpas, katru dienu jaunas parādās un sarkanas, un baltas, lasīju ka tas varētu būt no aknām problēmām - slikti darbojās vai kas-nezinu. Ar MR ar te nekāda sakara, tas tiešām. Neko tādu pēdējā laikā nēesmu ēdusi, lai šitā te man tagad uzmestos kaudze riebīgu mazu pumpu, vienkārši liels sarkans pleķjis. :-( vēl mana kļūda- es tās spaidīju vienu brīdi, jo domāju izspiedīšu un pazudīs kā vienmēr, bet nē, situācija ir katastrofāla, tiešam. Iesakat varbūt kādu smēri,ziedi, varbūt kādai tā bijis? Varbūt zinat, no kā tas var būt? ne jau pārejas vecums man, 22 gados sākās (e)

29.06.2011 02:40 |

Reitings 213
Reģ: 03.01.2011
Nezinu, manuprāt, vislabāk doties pie speciālista šajā gadījumā. Respektīvi, dermatologa. Cēloņi var būt dažādi, it kā izklausās, ka varbūt Tev organismam kāda vaina. Zinu arī, ka no stresa mēdz mesties, ja tiešām pamatīgi uztraukumi bieži vien ir. Atceros, ka tad, kad man viņas bija diezgan pavairāk saradušās, tad taisīju tādu kā sejas masku - stipri sasmalcinātas auzu pārslas aplēja ar mazliet ar ūdeni, plaukstā samaisīja un lika uz sejas, tad 15min pastāv un nomazgā seju. ļoti palīdzēja! :-) Ja nav pieejams tas, tad ir vēl viena maska, kas arī ir palīdzējusi, paņem kādu 1/3 daļu no rauga, samaisi trauciņā to ar sakarsušu pienu, līdz iegūsti viendabīgu masu, liec uz sejas, pagaidi 20min un tad nomazgā! ;-)
29.06.2011 02:47 |

Reitings 164
Paldies! :-) es skrienu taisīt masku!! :-D
29.06.2011 02:51 |

Reitings 285
Reģ: 12.02.2011
Vai tu domā tieši rajonu virs deguna starp acīm? Man ir tā pati problēma, tikai atšķirībā no tevis man tā ir tiešām problēma ziemā, rudenī un pavasarī. Āda nekad nav bijusi problemātiska, tieši otrādi arī nu jau pietiekami tālajā puberitātes vecumā staigāju tīru sejiņu, kad citām meitenēm briesmu lietas uz sejām darījās, bet te pēkšņi šitā. Tās pumpiņas tādas maziņas un tādas kā zemādas - nevar īsti pamanīt, ja nebāž lupu ģīmī, bet traki nokaitinājušas. Apzinos, ka stresa pēdējā laikā man daudz un ar organismu pieļauju, ka visādi sūdi darās, dēļ tā paša. Lai arī tagad vasarā viss daudzmaz kārtībā, tīrīšu aknas, dzerot zāļu tabletītes, ko ieteica un atveda, cerēšu, ka tiešām palīdzēs.
29.06.2011 03:08 |

Reitings 164
Jā, tieši tajā vietā, un tās pumpiņas ir tik pretīgas, mazas, viņas pat izspiest nevar normāli.
Es arī domāju, ka pie vainas tas, ka dzīvoju mūžīgā stresā skolu beidzot, pat tagad sēžu stresoju skolas dēļ, tik daudz nervu man tā apēdusi, drausmas! Un jā, tās aknas - kas par zālēm, kā to aknu darbību var uzlabot?
29.06.2011 03:41 |

Reitings 285
Kā man visi saka, tad visdrīzāk ir no tā, ka aknas "netīras", respektīvi jāņem un cītīgi jātīra. Visi to sūdi, kas aknās, parādoties uz ādas. Par tām zālēm - labprāt atbildētu uz tavu jautājumu, bet nav ne jausmas - pat redzējusi viņas vēl neesmu, atvedīs no ārzemēm jūlijā. Kaut kāds zālīšu komplekss, kas iekļauts mazās, smukās tabletītēs. :-D Bet domāju, ka vajag tik pačekot informāciju un gan varēs atrast kādu variantu - līdzīgas zāles, jo tāda tipa lietiņu aknu tīrīšanai jau daudz, man šķiet :-)
29.06.2011 03:47 |

Reitings 285
Kā man visi saka, tad visdrīzāk ir no tā, ka aknas "netīras", respektīvi jāņem un cītīgi jātīra. Visi to sūdi, kas aknās, parādoties uz ādas. Par tām zālēm - labprāt atbildētu uz tavu jautājumu, bet nav ne jausmas - pat redzējusi viņas vēl neesmu, atvedīs no ārzemēm jūlijā. Kaut kāds zālīšu komplekss, kas iekļauts mazās, smukās tabletītēs. :-D Bet domāju, ka vajag tik pačekot informāciju un gan varēs atrast kādu variantu - līdzīgas zāles, jo tāda tipa lietiņu aknu tīrīšanai jau daudz, man šķiet :-)
29.06.2011 03:47 |

Reitings 164
Nu tas tiešām tā varētu būt, tagad salasījos netā par aknām, kā piesārņojam tās, man pilnīgi žēl tās manas akniņas palika. :-D es nopietni sāku apsvert domu ne tikai iegādāties kādas zāles,lai palīdzētu aknu darbībai, bet noteikti es vairs nelietošu alkoholu (vismaz līdz minimumam samazināšu tā lietošanu) un nēēdīšu visādus sūd*s (cepts, trekns, sāļš utt.), kā arī dzeršu daudz ūdens. Tagad jau tās pumpas uz visa izlasītā fona liekas diezgan mazsvarīgas. Lai mums izdodas! :-)
29.06.2011 04:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits