Tikko pamodos un tāds sapnis, ka izjūtas paliek vēl ilgi un apstulbis tupi gultā.
Sadzēros pa dienu savas zāles un atlūzu nemaz "aukli" līdz galam neredzot. Bet tas sapnis...
Esmu tā kā aizbraukusi ciemos uz Ropažiem, bet būtībā tur izskatās kā Jūrkalnē, izstaigājos ar draudzeni un satiekam viņas vīru un viņa draugu(?) un man ar šo draugu ir klikšķis, nu mēs pamaigojamies, sabučojamies, pabučojamies, viņš man iedod paturēt kaut kādu kloķi pie virves un pats saka, ka tulīt būs atpakaļ. Es uzzinu, ka viņam ir sieva un bērns, pa to laiku kamēr turu, sākas kaut kāds mega lielais pasākums ar daudz daudz cilvēkiem, to kloķi iebāžu kaut kur un eju viņu meklēt, nokāpju pa kāpnēm lejā, zem manis saplīst pakāpiens, bet nu staigāju gar jūras krastu un meklēju viņu starp simtiem, satieku savu bijušo, bet viņu nē, skrienu -meklēju, uzkāpju atpakaļ augšā, sameklēju savu draudzeni un saku viņai tā - Tu jau zini, ka atkal podus gāžu,bet kur lai viņu satieku? un visu laiku sajūta, ka man prom jābrauc, ka nokavēšu vilcienu.
Dīvaini :D Tiesa nevienu tās draudzenes vīra draugu nezinu, bet tā sajūta, tā sasodītā sajūta, kaf apstulbis blenz uz grīdu un brīnies :)
Kā jums diena? KAs jauns, kādas tenkas? :D