Esam kopā 4 gadus. Viņam vienmēr ir bijušas meitenes ar ko sarakstās ar sms. Par to īpaši nedusmojos, vienkārši pajautāju, kas tā meitene ir un viss. Par vienu, ar ko īpaši bieži sarakstījās, viņš man meloja, tad ka strādā ārzemēs, tad, ka bijusī meitene, tad ka nezinot nemaz kur viņa dzīvot. Līdz beidzot es ieraudzīju sms kur viņš rakstīja par mani, ka viņam neinteresēju ne es ne tā meitene, ko viņa piekasās par mani. Ka satiekoties ar to meiteni 2x biežāk nekā ar mani. Tai laikā es mācījos ārzemēs. Pat tad kad atkal jautāju, kas viņa ir un kādā sakarā viņš to rakstīja. Viņš atbildēja, ka viss ko viņš raksta nav taisnība utt. Kad pazvanīju pašai meitenei izrādījās,ka tā ir meitene ar vieglas uzvedības slavu (vismaz agrāk bija) no blakus pagasta pie kuras pat viņa brālis ir braucis. Viņa teica, ka viņiem nekas nav bijis tim cik viņi kaut kur saskrējušies un viņai viņš neinteresē. Viņš saka, ka viņa pirmā vienmēr raksta.Kaut gan esmu redzējusi sms no viņa ar jautājumiem kā viņai iet utt. kā arī,ka viņš viņai ir zvanījis.
Šādi viņš man ir melojis 3 gadus un pat tagad nepasaka patiesību, kāpēc viņš tā darīja utt.
Parasti čaļi saka, ka meitenes pārspīlē. Vai šajā situācijā es pārspīlētu, ja viņam nepiedotu. Viņš man meloja, bet tai pašā laikā starp viņiem nekā nebija. Līdz šim likās, ka attiecības ir nopietnas, gan mani finansiāli atbalstīja, gan bieži esmu pie viņa mājās un ir labas attiecības ar viņa ģimeni. Pats jau arī apkārt nevazājas, bet daudz strādā.