nu kaut vai draugu, kā draugu, kas neguļ ar tevi, un sāc vervelēt, pēc mēneša būs 50% PVN valodai.
a kursi ir sūds..
vēlviena lieta, katru dienu, kad uz ielas, veikalā jebkur, satiek kādu krievu, tad uzprasi kādu vārdu ko nezini, pieraksti un tādā veidā, centies runāt krieviski, tu redzēsi neaptēstu prieku un pretīmnākšanu, par to, ka centies mācīties valodu
Jā, jā, tik uzrunā pareizo cilvēku, jo es uzrunāju nepareizo un gandrīz tiku nosista. Bēgu pa parku kā fiksā. Un pēc tam policija pateica - ar Tevi nekas nenotika, tā kā nesūdzies. Muļķi!
Es arī gribētu atsvaidzināt zināšanas gan krievu, gan angļu valodā, vēlams i-netā!
varbūt tiešām kāda zina kādu bezmaksas adresi ? :)
nav jau grūti man googlē pameklēt, bet varbūt kāda pati ir mācījusies kādā adresē ko citiem var ieteikt ? :)
Es no krievu valodas neko nejēdzu,kaut arī skaitās,ka esmu mācījusies :-D Man ir mērķis kaut ko pamācīties pirms grasos uzsākt studijas Rīgā, jo tur taču tik daudzi runā krieviski.
Paldies ,Sharlote, par ieteikto adresīti. Piereģistrējos, pamēģināju un man patika. ;-) :-) Pie reizes vēlāk varēšu atsvaidzināt franču valodas zināšanas. :-)