Vasaras sportiņš

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010

Čau!

Gan jau ir kāda, kas katru dienu aktīvi sporto? Ko jūs darat?

Es, piemēram, katru dienu braucu ar riteni.

Pastāstiet, cik ilgi jau sportojat un vai kādai arī ir izdevies atbrīvoties sportojot no kāda kilogramiņa vai uzaudzēt kādu musīti? :-D :-)

28.06.2011 17:57 |

Reitings 176
Reģ: 09.01.2010
Rokija Dīpak, rezultāti visādi :D kg krituši, tad atkal uzēsti, tad atkal saņēmos un nometu, tgd -9kg no novembra, ziemas periodā skriešanu gan izlaidu, pārāk bargi laik-apstākļi, sākot ar 1. martu katru vakaru mēģināju iet skriet:) protams ir reizes, kad izlaižu un pačīkstu, bet visā visumā regularitāti ievēroju :)
Agrāk neiedomātos, ka spētu iet skriet un man tas patiktu , jo ar sportu biju uz "jūs" un skraidīšana nogurdināja, bet tgd tāda kā mīlestība pret to visu, un traki patīk tā pēc skriešanas sajūta ahh.

29.06.2011 03:09 |

Reitings 1202
Reģ: 29.01.2009
Nu es gan neteiktu, ka fitness ir garlaicīgs un vienveidīgs. Man bija interesanti, vispār forši tak, ka var izkustēties, sajust to burvīgo kustības spēku un skaistumu un vēl pie tam zināt, ka tā speķis iet prom, prom, prom! :)
29.06.2011 03:29 |

Reitings 136
Reģ: 22.05.2011
Par riteni - nu nezinu gan.. Nez cik km tempā jābrauc lai varētu teikt ka sporto :-D Tur jau tikai sēž un kā minēja kājas cilā :-D Jā ok varbūt kājām slodze jūtas bet tas jau ir sīkums - tikai kājas pavingrināt :-D
Man ir paniskas bailes tikt pie muskuļiem :-O Jau otro gadu skrienu un mājās vingroju :-) Ļoti laba sajūta, kad vakarā kārtīgi izsvīsti - pēc tam iekrīti gultā un atlūzti :-D Kārtīgs sports noņem visus stresus :-) katrs zudušais kg sagādā prieku, manisp ēc vēl kaut 10-15kg no manis varētu nokust :-D
29.06.2011 03:40 |

Reitings 1202
Tak neaug tie muskuļi tik ļoti nemaz! Es nezinu, kādā bodībildingā ir jātrenējas, lai muskuļi būtu pārāk traki jau. Vienkārši ejot uz sporta zāli divas reizes nedēļā vai mājās vingrojot, vai braucot ar riteni tak nekas nebūs, tikai skaistāks un stingrāks ķermenis paliks.
29.06.2011 03:51 |

Reitings 7596
piekriitu esnee teiktajam!ka4aajos nepajokam un no muskulju kalniem man taalu bija :-D za to cik vingrs kjermenis bija (l)
29.06.2011 03:57 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
paga, paga- kā riteņbraukšana nav sports..
it sevišķi fitnesa centros uz baikiem.. kamon... tur tev ir tāda kardio slodze.. kas tā kausē taukus.. bet nu protams, ir jāseko līdzi sirds pukstiem... minoties ar ātrumu, kad pulss ir 180, ticiet vai nē, viss ko nevajag izkūst.. bet protams, uzreiz jau Tu nesāksi tādā tempā mīties.. viss ir pamazām.. sākumā pamīsies kā tas resnais onkulis, bet toties nebūs sirdij pārslodze, un rezultāti ar neizpaliks.. esmu gājusi tam cauri..!
29.06.2011 04:06 |

Reitings 92
Reģ: 29.06.2011
eju uz baikiem, un paparku paskrienu :D
otrais gan peed.laikaa taa retaaak...
29.06.2011 04:07 |

Reitings 58
Reģ: 03.12.2009
Dāmas - cilājot svarus jums nebūs muskuļi vai biceps, jo sievietēm neizstrādājas kā vīriešiem testosterons, kas izrausa muskuļu augšanu.
sauc kā gribi fitness, hanteļu cilāšana, statiskie vingrinājumi tikai nostiprina muskulatūru un jūsu rokas Nežvunkājas kā galerts, kad puisis pieskaras ar pirkstu lai pabakstītu un nenobītos no tā...

Ok par riteņbraukšanu no vienas galējības otrā, tā ZOOM ZOOM, laikam jau ja brauc varbūt pati, ja tas ir sports. Es derdzos par to, ka par riteņbraukšanu lielākā daļa publikas uzskata izbraucienu 15km varbūt pa pilsētu izmetot riņķi pa rajonu :) pilnīgs čau, kājas jūt arī pēc 40 pietupieniem tāpat kā 15km ar riteni :)
29.06.2011 15:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits