Tukšums pēc ceļojuma

Reitings 89
Reģ: 03.06.2011

Sveikas!

Jūtu, ka depresija mani nepamet :-D Vajag padomu.

Mana problēma ir tā, ka pēc visiem ceļojumiem, atvaļinājumiem, izbraucieniem manī ir liela tukšuma sajūta un depresija. Jūtos gan fiziski, gan garīgi slikti. Vismaz kādu nedēļu pēc ceļojumiem es varu nepārtraukti bēdāties, pinkšķēt, žēlot sevi utt. Cenšos sev iestāstīt, ka visu mūžu neceļosi taču, jāpastrādā arī ir, bet nu domas tikai par un ap ceļojumu koncentrējas. Skaistas atmiņas. Un atkal asaras tek. Bāc, kas ar mani ir?

Otra lieta - mana sapņu valsts ir Vācija. Katru gadu to apmeklēju. Arī tagad atgriezos no turienes. Pēc ceļojuma uz turieni viss iepriekš minētais vēl trakāk pastiprinās, salīdzinoši, ja ceļojums bijis uz citu valsti. Visu laiku domāju tikai par to, ka gribu tur atpakaļ. Ir domāts par pārcelšanos uz turieni, bet te man ir labs darbs un nav tik labas vācu valodas zināšanas. Tas taču nav normāli, ka man rodas depresija no tā, ka nevaru tur palikt, dzīvot, pat domāju, kāpēc tur nepiedzimu :-O Nezinu, kas ar mani notiek.

Kādas jums sajūtas pēc ceļojumiem/atvaļinājumiem? Nenāk depresņiks virsū?

28.06.2011 14:48 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas ,ka vienalga ,kads brauciens !Tas ir liels pardzivojums !Iedvesma kaut kam jaunam!!! (l) (l)
29.06.2011 00:19 |

Reitings 436
Reģ: 16.06.2011
Uh,mana problēma.
Ja godīgi,katru reizi pinkšķu lidmašīnā pirms pacelšanās un atgriešanās..
29.06.2011 01:20 |

Reitings 1632
Reģ: 26.04.2010
Vieta,kur jutos kā mājās,kā pilnīga savējā bija Zakopane Polijā,vasarā ar 42 grādu karstumu, namiņu klints pakājē, iepirkšanās ielu ar dievīgiem restorāniem un kafejnīcām, draudzīgiem cilvēkiem, debešķīgu saulrietu un vienkārši perfektām emocijām.
Austrija un Vācija man arī ļoti patīk.

Balatona ezers Ungārijā ir neaizmirstams, vairāk izskatās pēc tirkīza krāsas jūras,kurai nevar redzēt otru krastu, ūdens ir silts un citādāks nekā Latvijas ezeros,drīzāk kā silts piens.Vakarā tālumā skaisti mirdz pilsētas gaismas.

Mani nekad nepamet sajūta,ka es taču tur vēl kādreiz atgriezīšos un vienmēr domās tur varu aizpeldēt,pakavēties skaistajās atmiņās, tukšuma sajūta nekad nepārņem. :-)
29.06.2011 01:33 |

10 gadi
Reitings 412
Reģ: 10.10.2010
Man arī tā vienmēr ir, jo atbraucot majās parasti sākumā jūtos nedaudz sveša un kā ne savā šķīvī. Paiet laiks līdz apjēdzu, kas jauns noticies un tā...

Sestdien lidosu uz Turciju sauļoties, čillot uz divām nedēļām un tad jau noteikti būs ilgs atkopšanās periods, kad atbraukšu mājās! Kas zin - moš valsts apvērsums būs noticies :D
29.06.2011 01:35 |

10 gadi
Reitings 1660
Reģ: 29.01.2009
Jocīgi, jo es pēc ceļojumiem, tāpat kā Karinjo, atgriežos pozitīvi uzlādēta, piepildīta un laimīga būt atkal savās mīļajās mājās - dzīvoklī.
Bet LV kopumā tiešam nav patīkami atgriezties. :-D
29.06.2011 02:41 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
zelejkoncina, es arii raadaas, ka sestdien, uz kuru pilseetu?
29.06.2011 02:43 |

Reitings 7596
piekriitu,arii es peec celjojumiem esmu taa pozitiivi uzlaadeeta,taada energija no piedziivojumiem,gribas vnk visai pasaulei izteikt cik ljooti miilu celjot un redzet skaistas lietas sev apkart!viennoziimiigi neesmu iztukshota jo gribas padaliities piedziivojumos un iespaidos ar citiem!dievinu celjot (l)
29.06.2011 02:44 |

Reitings 2925
queen-padalies,kas tas par namiņu?
man varbūt augustā vajadzēs,ja tas sanāk pa ceļam uz berlīni..
29.06.2011 02:45 |

Reitings 5709
Man pēc pēdējā ceļojumiņa bija līdzīgi... Uz savu tik ļoti mīlēto Rīgu skatījos pavisam citām acīm... tā laikam notiek, kad, metaforās runājot, cits kakao saturs šokolādē.. |-)
29.06.2011 02:50 |

Reitings 89
Reģ: 03.06.2011
Lollipop, tavs komentārs trāpīja desmitniekā. Tik tiešām laikam man nepatīk mana ikdiena. Jo man nepatīk strādāt, kaut darbs labs man ir. Ja ikdiena paietu ceļojot, tad man tā patiktu gan :-D

Paldies visām par komentāriem, šodien jau jūtos labi un apmierināta ar dzīvi. Sapratu, ka man tās dažas dienas pēc ceļojuma ir bēdīgi, bet pēc tam viss ok. Tāpat arī svētdienas vakarā skumstu, ka pirmdien uz darbu jāiet, bet otrdien un visu atlikušo nedēļu jau jūtos labi un darbs pat sagādā prieku (l)
29.06.2011 20:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits