Krč man tā sanācis, ka ir biļete bet tajās dienās būšu ceļojumā un gribu to biļeti notirgot! Ir kāda interesente? Ja ir tad raksti man uz epastu: [email protected]
Pam param - beidzot es atcerējos savu paroli un tiku iekš cosmo.lv...
Tatad ja ballerinei vajag to biļeti - uzraksti tad man uz epastu. Jo man tikai trīs dienas kad varu viņu pārdot, jo sestdien no rīta lidoju prom un būtu stulbi, ja beigās visas grib un neviena tā arī nepaņem un man tā biļete vnk noputēs plauktā kamēr es ceļojumā.
Tā kā lūdzu - raksti uz epastu un sarunāsim, kad varam satikties rīt vai parīt..
Par to viltošanu - es nez - moš varam aiziet uz biļešu servisu un viņi tur paši kaut kā jau noteikti var savas biļetes pārbaudīt uz autentiskumu - tieši ir viens centrālajā stacijā - tā kāto ar var nokārtot! :)
aa man bij jautājums ... par teltsvietām, tur jau nav iekļauta, vai ne? kur vsp gulēt? :-D sadzerties līdz tam, kad būs vienalga, pagaidām liekas labākais variants
Labrīt! :-)
Ja vēl kādai interesē, pārdodu 2 divu dienu Positivus biļetes. Bez telts vietas, taču to var piepirkt klāt vajadzības gadījumā.
Pārdodu, jo tajā nedēļas nogalē iekrīt cits svarīgs pasākums un paši netiekam uz Positivusu. Ja nu kas, man ir saglabāts arī biļešu pirkuma čeks. [email protected]
Oiii, pagājušogad bija TIK daudz viltotu biļešu! Es tieši pie biļešu kontrolēšanas strādāju. Tā ka neieteiktu vispār pirkt no rokas, ja vien nepērc no mammas, piemēram. Un arī nekāds čeks tur nepalīdzēs, nāksies pirkt jaunu. Ja kas, nelīdzēs arī asaras un patiesi bēdīgs izskats.
essnee , a tās viltotās bija tāda paša izskata kā biļešu servisā pirktās, nu ar dzelteno fornu un visām tām vizuļojošajām svītriņām? Stulbi ir pirkt printētu biļeti, kas ir caur netu pirkta, vot tur diezvai kāds tiešām pārdod. :D