Es gribēju tikai padalīties ar produktu un citu skaistuma, veselības preču jaunumiem un citām , manuprāt, atzinīgām atziņām. Kaut kā šomeness sanācis daudz ko pirkt, un gribēju padalīties savā pieredzē
Garenier Ambre Solar New želēja - baigi superīgi, manai gaišai ādai tas light superīgi der un pat bez pillinga baigi forši turās bez pleķiem :)
Loreal Studio Secrets make-upa bāze, tiešām izlīdzina ādu un baigi forša sajūta, ja vēl tonālais vai pūderis, tad efekts superīgs :)
Tagad pie neveiksmēm:
Isana lūpu balzams - nezinu kā citām, bet man nepatika, pa smago priekš vasaras un ātri noiet, vismaz man :)
Kruidvart sensetive - spray veidīgais dezodorants, rakstīts, ka bez Alko, atstaj pleķus un var izpūst arī kādu baltās nokrasas gabalu :)
Atkal pie labā:
Disco kosmētikas veikala līdz jūnija beigām akcija - pērc pa 9 ls un vairāk un saņem smaržiņas (škiet bija 25 ml)- tiri ciešamas smaržas :)) Vispār Ulric de Varens patīk,īpaši uz vasaru, kad negribās neko nopietnu, tur atlaide no 11 ls uz 6 ls :) Patīk, ka Disco visādus testerus arī sadod vienmēr :)Vēl daudziem dezodorantiem tur cena pari latam, mammai patīk, sapirku kā dāvanu.
Meitene - friziere no cosmo "mazuminsh" - superīga, pa 5čuku uztaisīja tiešām superīgu frizūru, man pakāpenisko :)
No ārsta uzzinaju, ka nevainīgajās garnelēs ir ļoti daudz holestirīna, un Actimel imunitāti stiprina jo tur ir pietiekami nopietnas antibiotikas, un ja dzert katru dienu, rodas pieradums un kad jādzer antibiotikas kādas slimības iespaidā, zāles var neiedarboties vispar - šīs divas lietas uzzināju no tiešām zinošās ārstes, man info noderēja, jo ēdu bieži garneles un gandrīz katru dienu lepsēju iekšā Actimelu.
Ko gaidu no Jums- kādu jūsu jaunumu, pieredzi par pirkumu, pakalpojumu, veselībai noderīgas atziņas vai personīgu pieredzi :)
Jauku nedēļu Jums, dāmas :) (l) |-) 8-) :-P