Biju kādu laiciņu atpakaļ. Dzīvoju Galeries Lafayette rajonā, tur tuvumā, ja nemaldos Rue vai Bd Hausmann, kur bija visi veikali, kur arī parastie cilvēki var iepirkties :D
protams, Chanel, LV, D&G utt tur ir wohohoo, visi veikali pilni ar japāņiem/ķīniešiem :D izskatās tā, it kā viņi iepirktos kādā H&M, jo iepirkumi viņiem diezgan iespaidīgi. Bet kas man, vienalga prieks, ka to var atļauties :)
Vietas, ko apskatīt.. hmm.. Elizejas lauki, Triumfa arka, Eifelis, Luvra, Orsay muzejs u.c iepriekš minētie .. starp citu, tieši pretī Orsay muzejam bija, nemāku izskaidrot, tāds kā apbalvojumu muzejs, tā kā vēsture man diezgan tuva sirdij, arī tas šķita interesants, kaut nav tik iespaidīgs kā Luvra vai Orsay. Izgaismotais Eifelis skaists, ja nemaldos, viņu izgaismo apaļajās stundās sākot no plkst 20? Lai gan katrā gadalaikā drošvien ir citādāk.
Noteikti aizbrauc uz Monmatru, kur atrodas Moulin Rouge. Izkāpjot no metro man bija tāds wow, tajā rajonā man nakts laikā būtu bail atrasties, bet tieši tas mani "paķēra".
Kaut parasti mani vairāk saista kafejnīcas, bet Parīzē man patika nopirkt tikko ceptus kruasānus, kafiju un sēdēt pie Dievmātes katedrāles un Luvras, īstenībā jebkur.. vienkārši sēdēt un vērot dažādos cilvēkus: gan tūristus, gan arī vietējos..
Ļoti iespējams, ka teksts ir diezgan nesaprotams :D bet nu ceru, ka vismaz kaut kas tev noderēs, jo, atklāti sakot, es no Parīzes gaidīju lielāku šarmu.. pavadīju tur nedēļu, varbūt vienkārši neīstajā laikā biju..bet patika vienalga. Veiksmi! :)