Ko lai ēd, ka 3 dienu laikā apēsti 5 čipši, 1 zupiņa un 3 gurķa šķēles un daudz alkohola? :D es tik tieva pēkšņi palikusi
Besī, teicu ka ienīstu jāņus un tagad patiešām ienīstu viņus :D
switched on, laimīgā. Es gan pārriju jēgu un tagad vēders izskatās pēc piepūšamās bumbas :-D A ko darīt? :-D Paies dienas 2 un cerams viss atkal būs normālajās sliedēs :-D
Man arī besī jāņi :-D
Carmela patīk šim - oii 4 šašļiki :D ēdiens jau vispār nekad nav pa ceļam, kur interesanti. :D
Nēģerēn - tad jau tu kā mana draudzene :D No mums abām kopā sanāca viens pieklājīgs ciemiņš, kas vispār kā tāds ēd, bet neapēd visu :D
Sveicieni bumbai :D
Man loti patik si diskusija ,jo aizdomajos par Tahiti!Biju celojuma ar Club Med!!!Tur bija tada iespeja katru edienreizi est tada ka "Zviedru galda" varianta!Tie galdi bija vairaki-izvele nezeligi liela.Sakuma domaju nu tik bus...jo tiesam viss bija tik aptikligs! :-P
Es katra reize meginaju pagarsot ko citu!Neticas ,bet edu loti maz,jo parredusies butu sabojajusi savu passajutu -nebutu speka ,ne braukt ar udensslepem,ne doties lielos pargajienos...!Ar so gribeju pateikt,ka es neparedos pat tad ,ja tas gandriz ir neiespejami-atteikties!! :-P
Man liekas,ja tas jau izdarits...tad kadu laiku jacensas est ta mierigak....!Mazakas porcijas, bet vertigs,veseligs ediens! :-)
marchixa - man liekas šeit vietā būtu nevis apbrīnot, bet brīnīties par viņiem :-D
par tēmu.. loģiski, ka svētkos reizēm sanāk vairāk apēst, kaut vai, piemēram, kūkas ikdienā needu, beet svētki taču ir pietiekoši reti, lai pasvinētu un pēc tam nebadinātu sevi, nekas jau īpaši nemainīsies figūrai, jo galvenais jau ir ikdienas dzīvesveids :-)
Magdalēna, ja man būtu jāmeklē Rīgas apkārtnē, arī vietas nezinātu, es lasu kādus 300km no tās, tā kā tad, ja interesē, vietas atklāšu, jo ogu, sēņu pietiks visām.
Becky, ir, bet nav daudz. Mērcei pietiks, bet 1 reizei, tā kā būs vien man nākošnedēļ jādodas uz mežu vēl