Gulēju teltī un pēc mirkļa sajutu tusiņa biedru rokas uz sava auguma, viņi ar kaut kādu želeju masēja mani apmēram ar tādām kustībām it kā masturbētu man. Es pilnīgi nezināju ko darīt, locekļi palika nenormāli lieli, likās, ka vēl drusciņ un es beigšu. Viņi teica-skatos, ka tev patīk, tas ir labi, jo tad rezultāts būs daudz labāks. Un tagad sāksim otru seksot...Un es sajutu, kā manī locekļi ienāk, divi vāverē un viens dupsī un tad kaut kas mikls... viņi tik prasmīgi seksoja, ka likās, ka atrodos septītajās debesīs. Es neizturēju, tad manī iešļācās sperma, redzēju, kā viņi kaifo. Tas bija tik nenormāli patīkami, ka gribējās vēlreiz beigt, bet nē, nolēmu, ka jāatpūšas. Aši izdzēru alu un aizmigu. Pamodos no tā, ka sajutu siltumu uz sejas, uz lūpām...viņ tik kāri aplaizīja mani, it kā tās būtu pēdējās ūdens lāses visā pasaulē. Vēlāk pajautāju viņiem, kas tad par problēmām ir, viņi teica, ka nekādu problēmu, viņi tikai gribēja laizīt mani, jo viņiem nenormāli iepatikos un viņi gribēja vēlreiz mani...