Šorīt piecēlos, iegāju draugos, nejauši ieraudzīju vienu cilvēku (viņu) un sajutos kā ar aukstu ūdeni aplieta!!!
Stāsts tāds (nu jā,jā,esmu jau laikam pati liela muļķe,nezinu!), ka satikos ar vienu puisi,pavadījām laiku kopā.Viņam draudzene ar kuru viss jūk un brūk,deva jau mājienus,ka attiecībām turpinājuma nebūs utt.Atbraucis tagad uz LV,bet rīt jau dodas projām uz kādu laiciņu.Aicināja mani doties līdzi,bet es atteicu,jo netieku.Šodien it kā bija domājis,ka pie manis atbrauks,bet drusku šaize ar mašīnu,nesanāks.Atteicu viņam braucienu,sarunājām,ka vēlāk braukšu,bet visa apetīte ir pārgājusi!!!Ieraudzīju draugos viņa meiteni,kurai jau rakstīts tās valsts nosaukums,kur viņš atkal dodas strādāt!Es vnk esmu šokā - viņa brauks!!!!Savā ziņā es esmu ļooooti nikna un nepatīkami pārsteigta (lai gan atceros,ka viņš teica,ka pa vasaru viņa arī it kā braukšot padzīvoties,kaut vai šis naudu nedošot,jo viņa varot aizņemties un pati jau ceļu zinot pie viņa!).Vai varbūt viņa tagad aizbrauc, lai es pēc tam varu brīvāk aizbraukt?Nez,man tas viss vairs neliekas normāli - neizskatās,ka viņi būtu runājuši,ka attiecībām pieliekams punkts!Man uznāca nenormāls besis,gribas vnk raudāt un viņam uzrakstīt pāris labus vārdus!!!! (t) Jūtos sasodīti draņķīgi....lai gan zinu,ka asaras jāsavalda...
Gribēju vnk izlikt savu sāpi,visa diena man sabojāta!!!!