Sveikas! Gribu savam portatīvajam kompim pieslēgt internetu..Piedāvājums ir tik plašs, ka nevar izlemt, kurš būtu vispiemērotākais, izdevīgākais (t) Tāpēc veicu mazu aptauju :-P Kāds internets ir jums, un vai iesakāt citiem?
Tele 2 internets. Nu bija jau šādas tādas nepatīkamas situācijas (nepareizs rēķins, apkalpošana, operatūru kļūdas dēļ tika atslēgts par "nemaksāšanu" utt.) Internets kā tāds - ātrs, lēts, ērts, iesaku. Ja gribi foršu attieksmi un izturēšanos, neiesaku šo kompāniju.
Tas mans subjektīvais viedoklis, tīri no pieredzes.
man ir parastais Lattelecom DSL internets.. Mani pilnībā apmierina.
Protams,šad tad ir neērti,kad gribās gultā paņemt kompīti,tad jāstaipa vads, taču tāpēc drīzumā plānoju iegādāties Wi-Fi rūteri un viss tad būs Ok. :-D
Man ir IZZI internets un LMT mobilais internets .Mājās lietoju IZZI ar rūteri. Agrāk baigi kārās un vispār IZZI ir briesmīgs kantoris.Bet nu tfu tfu nu jau kādu gadu iet bez aizķeršanās,un ātrums ir labs.
Bet nu izbraukumiem un brīžiem ,ka neiet i-nets,tad man ir LMT internets. Man gan viņš ir bezmaksas ar 20GB mēnesī 8-)
IZZI tiesham ir briesmigs kantoris! Gaidu, kad rudeni beigsies ligums un ceru atrast normalaku firmu. Ir vinjiem ari normali brizhi pa laikam, bet nu principa neiesaku noteikti!