Meitenes manas attiecibas ir nonakusas strupcelja palidziet ludzu man,es iepazinos ar savu draugu pirms gada viss bija tik jauki tik viegli miilji ka nekadne ar vienu, mes sapnojam par berniem par kazam,bet tagad nezinu kas notiek esu atsvesinajusies no vina iza musu stridiem mes strdidamies katru dienu gandriz par katru sikumu es jau nezinu ko darit ja agrak kad stridejamies padusmojos un viss bet tagad ja sakas strids es saku raudat jau nervi netur vairs,vins saaka ka es esu vainiga pie stridiem jo pirma tos saku katreiz,sodien man pateica vai nu mes dzivojam un nestridamies vai nu skiramies nu kas ir ar mani varbut man vins apnika it ka ne pastaigajot ar draudzenem gribas uz majam pie vina varbut vaina taja ka mes dzivojam kopa ar vecakiem??varbut mums dzivokli noiret lai saktos kads jauns etaps dzive?skirties meiginajam bet nevarejam izturet diena viens bez otra ko iesakt? :'-( varbut vel problema jo vins gada laika mani nekur nelaida atpusties un pats negaaja?varbut apnikam viens otram ka stridamies visu laiku? :'-(