Sveika!
Noskaņojums tiešām nekāds. Ārā līņā, bet saņēmu sevi rokās un aizgāju uz rimi pēc saldās brunetes :)
Domāju paskatīties kādu filmu, jo pa TV tiešām nekā izņemot koncertus nav! :/
Šobrīd jau ir ok. Vakar pa dienu bija -10, jo bija jāstrādā un jāsagremo fakts, ka vakars paies pie TV, bet pašā vakarā, kad biju mājās viena, jau bija labāk, jo neviens vairs nejautāja, kā un ar ko svinēšu...
Šodien atkal bija jāstrādā un jāklausās, cik kurš alus izdzēris un jāskatās, ka daži kolēģi mokās, dzerdami gurķu sulu :D
Priekšā 2 brīvdienas, kuras pavadīšu laiskojoties, tāpēc nu ir laba jušana :)
jau citā diskusijā minēju, ka neesmu labā noskaņojumā... esmu dusmīga un vāros sevī.. šodien notika izcili stulba situācija (tas vēl maigi pateikts).. jāatrod veids kā par to nedomāt (t)
Man ir pilnīgs vispasaules apnikums - sienas par tuvu, griesti par zemu utt. Riebjās, ka visi sajūsminās par 4ām brīvdienām, bet es esmu viena un nogarlaikojusies :-|
Plānoju, ka jāvelk laukā šāmpanietis un brutāli jāsadzerās.
Tikko salecos ar mammu, nenormāli, jo viņa izdzēsa visus manus sporta ierakstusmīļākos, izrubīja pelīti, beigās dusmās saplēsa spoguli, un vēl sāka braukt man virsū par visu iespējamo... uh, ceru, ka šāds niknums vispār var pāriet. (e)
Ehh....naktī noteikti te negulēšu,jo visu laiku tik skatos,vai jau pa gultu man aiz muguras nešiverē!Šitas ir visam punkts uz "i", tā jau nav garīgā!!!