:(

Reitings 477
Reģ: 29.01.2009

Sveikas meitenes. Pirmo reizi šeit rakstīšu par savām sirds sāpēm. Tad nu ar draugu esmu kopā jau gadu, bet pēdējā laika daudz strīdāmies, sķiramies, tad atkal salīgstam utt. Bet viss tāpēc, ka viņš izturas pret mani tā itkā var mani sāpināt un neatvainoties. Viņš domā, ka man ir jaignorē tas ko viņš izdara, un priekš kam atvainoties. Kā arī kad viņš ir ar draugiem, es viņam pazvanu un viņš ar mani tā riebīgi runā, itkā cenšas parādīt draugiem, ka ir baigi vēsais čalis, bet tas tā sāpina. :( Kad viņam nav blakus draugi, tad uzreiz ir mīļš. Ai meitenes, man sāp sirds, jo mīlu viņu, bet ir tik grūti paciest tādu izturēšanos. Iesakiet lūdzu ko darīt, es neziņā. :-/

24.06.2011 14:56 |

Reitings 15
Reģ: 20.06.2009
bija man tāds chalis,ar tādu attieksmi, domāju, ka mīlu, tāpēc centos. bet tad, kad centos, es nebiju es pati, es sev nepatiku, es nejutos labi. izšķīros un atgriezos savā ādā :) un tā ir tik sasodīti laba sajūta - atkal būt es pati :) galvenais - nezaudē pati sevi attiecībās, a džeki tak nāk un iet, bet Tu sev esi tikai viena.
25.06.2011 17:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits