labrīt, vakardien biju uz ierlīgošanu Jūrmalā un cerēju ka šodien izgulēšos, bet jau 9-os pamodos un nevarēju aizmigt (t)
pēcpusdienā braukšu uz Latgali, lietus mani neuztrauc, jo ir māja ar pirti, tā ka sliktākajā gadījumā līgosim iekštelpās
Es, diemžēl, neesmu mūsu saulainajā pilsētā, es esmu iemaldījusies vēju pilsētā :) Bet te arī saulīte :-)
Malibu, ka tik tas viss netika runāts kaut kādā diskusijā par izvirtuļiem? :D
Āāā, es tgd esmu tik dusmīga!!!!! Man maiņa beidzas 15.00, bet man pazvana tas džeks, kam jānāk pēc manis uz darbu un prasa, lai es nostrādāju arī viņa maiņu (e)
Nu bļāviens, man tak arī ir plāni pašai, viņš taču zināja, kad būs jāstrādā (e)
Iešu , iešu.. Ja , jau kautko dod pa brīvu, tad jau vajag ņemt :-D
Domā, labas domas un viss būs labi. Tur nav vēl kautkādi čaļi, kas varētu palīdzēt? :-/
Labs rīts visām ;-)
Man nekādu svētku laikam nebūs, viss ir pilnīgi nogājis no sliedēm, garastāvoklis vispār nekāds, laiks arī nav no patīkamākajiem, būs jau laikam vienai svētki pie TV jāpavada :%27-(
Vai ne, tik es tos peldkostīmus tāpat uz savām krūtīm neuzstīvēšu... :D
Nu nekust ne no vietas tā mašīnīte... Mūs aizvedīs drauga mamma un tad jau pēc Jāņiem pieslēgsim arī mehāniķi. Mājās laikam būšu dienu vēlāk, ja vispār nedabūs to mašīnu vilkt
Nu ja :) Bet tas mašīnas remonts tak iecirtīs forši. Īsumā secinājumi ir, ka tgd 2 dienas jādzer bez sirdsapziņas pārmetumiem, jo nauda jau iztērēta alkoholā un pārtikā :-D