Bāc, man tādas neveiksmes, vakar brilles saplēsu vieni lieli izdevumi, šodien mašīna sačakarējās un savu pēdējo naudu tur ielēju benzīnā, ar tādu mašīnu braukt nevar, bet mājās tak kaut kā jātiek :-( Tā nu pēc jāņiem grauzīšu ledu :%27-(
Nezinu, vēl jau negāju, neesmu mājās, bet tajā diskusijā meitene rakstīja, ka vision express lētākā 25 :( Vēl jādomā kā tajos zaļumos aizbraukt, ja draugs ar savu brāli tagad to mašīnīti paši nesalabos :-/
Varbūt, ja tev tajā vision express neiedod atlaidi, paskaties tajā Colbergs optikā, tur tiešām nelabo slikti un cenas, manuprāt ir zemākas.
Bet , jā, novēlu , lai tev šodien Līgo vakars ir izdevies un draugs sačinī braucamo :-)
Jā, varbūt foršāka dzīve rādisies, jo ar to piečuku makā jādzīvo vēl ilgi un draugs atbrauca un saka, ka nu nesaprot, kas tur ir :( Skaidroja kaut ko, bet neko nesapratu :-D Malibu tu no Jūrmalas foršākā gala?
No neforšā :D
Nu pieliksies otrreiz pie tās mašīnas, ehh. Aizbrauca uz garāžu. Labi, ka man vismaz te puisis ir, citādi ko es nabaga blondīne darītu :-D
Labrīt! :-)
Sēžu darbā un cīnos ar miegu. :-D Aizmigu tikai ap kādiem 3iem un jāceļas bija jau pus 7os.. :-/ Bet tā kā pircēji necik daudz nenāk, tad varu paslinkot. :-D
Laiks galīgi neforšs, šorīt arī kājas bik izmirka, tgd sēžu izmirkušās kurpēs... :-(
Vakara plāni tā īsti noskaidrojās tikai pirms kādas stundas. :-D Ar katru gadu tas brīdis pienāk arvien vēlāk. :-D
Tā kā tgd jau domās esmu vakara ballītē. :-P
Vienīgi žēl, ka netikšu pie ģimenes bišk pasvinēt... :-/
Paspēju izcept maizītes.Tagad atkal uzmācās nogurums.Iedzēru zāles un domāju paskatīties kādu filmu,uzrakstīt atsauksmi.
Nav noskaņojuma vakarā pat ar radiem svinēt.Labi gan ka lietus nelīst,bet ir tikai vējš...