CSDD eksāmens tāpat būs jākārto kādā lielākā pilsētā. Es kārtoju Jelgavā un esmu apmierināta, nav tā grūtākā pilsēta, bet visur ir savi knifi Bet skaties, kura pilsēta Tev ir izdevīgāka.
Tā kā Valmierā (cik zinu var likt eksāmenu) tad es tomēr labāk esmu par Rīgu.
Vismaz uzreiz mācēsi braukt pa Rīgu un šeit tomēr ir vairāk luksofori un normāli ceļi, kur visas zīmes priekšā.
Turklāt, par Valmieru esmu dzirdējusi, ka tur ir daudz vienādas un nevienādas nozīmes krustojumi.
Medicīniskā 20Ls, baltās (vismaz februārī) maksāja nedaudz pāri 4Ls.
Runājot par pildsētu - es par Rīgu. Nav gluži tā, ka visas braukšanas ir jāpavada korķos un pie luksoforiem, turklāt pieredzes ziņā viennozīmīgi Rīgā tiesības likt būs vērtīgāk :)
Es liku Talsos un atbraucot uz Rīgu man nekāds kirdikt nav, normāli braucu ar Rīgā, no problem.
Domāju, ka vieglāk mazpilsētā, ātrāk noliksi! Visas draudzenes, kuras lika Rīgā ļoti mocījās un eksi ar kādi 5kto reizi tik nolika!
paldies par info :) tad pagaidām pārsvars par Rīgu, varbūt kāda , kas liek Valmierā šeit ir? gribētu zināt konkrēti par šo pilsētu, kādi te plusi vai mīnusi :-)
Viss atkarīgs no tā, pa kuru pilsētu pēc tam vairāk pārvietosies.
Nebūs jau tā, ka, ja kārtosi mazpilsētā un tad braukāsi Rīgā, tad būs kirdik. Viss jau atkarīgs no tavām tā teikt spējām. Bet nu pazīstu pāris cilvēkus, kas kārtoja mazpilsētā un tad nu pēc tam pa Rīgu gāja grūti. Pirmkārt jau psiholoģiski, jo nav pierasts ;)
nu, bet nav jau tā, ka rīgā, mācību laikā, stāvēs uz valdemāra ielas sastrēgumā. :-D braukā jau pa mazām pārdaugavas ieliņām pa kurām es, piemēram, ne reizi citos apstākļos braukusi neesmu.
Es liku tiesības Valmierā, bet pirms 4 gadiem, tad vēl lielie remonti nebija sākušies, lai gan tagad jau iet uz beigām.
Tikai Valmierā jau ielas iemācās no galvas, zina kura galvenā, kura nē, tāpēc jāpiedomā, lai paskatītos visur, kur vajag. ;-)