Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

vistas cepšana

 
Reitings 164
Reģ: 17.06.2011

Sveikas!

Jā, jā, es pirmo reizi cepšu vistiņu uz pannas. Man ir vistu stilbiņi un spārniņi, cik ilgi tos jācep? Klāt jāliek kādas garšvielas, vai tikai sāli (beigās vai sākumā)? Kā jūs cepat? :-D

21.06.2011 23:09 |
 
Reitings 2548
Reģ: 29.01.2009
čau :)

Tieši šovakar vakariņās bija vistiņa (l)

Apcep uz pannas, tā lai nedaudz brūnas un tad lieku katlā, kur pipari, lauru lapas, sāls/buljons un sutinu, kamēr gatavas, no tā palikušā šķidruma vēl uztaisu mērcīti. Mmmm :-)
21.06.2011 23:15 |
 
Reitings 102
Reģ: 29.01.2009
Es parasti pirms cepšanas iemarinēju majonēzē un garšvielās, garšvielas lieku kādas kurā reizē gribas, visbiežāk sāli, dažādus piparus, kariju, arī dažādus garšvielu maisījumus. Spārniņi noteikti būs ātrāk gatavi. Cik ilgi jācep nemācēšu pateikt, tas jāskatās uz vietas.
Lai veicas!!!
21.06.2011 23:16 |
 
Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
man ļoti patīk stilbiņi plūmju mērcē ar smalki sakapātiem sīpoliem, žāvētajām plūmēm un aprikozēm. tik laba smarža un garša! (l)
parasti apcepu ar garšvielām apkaisītus vistas stilbiņus nelielā daudzumā eļļas uz pannas (vidēji 7-10min), atsevišķā pannā arī pavisam nelielā daudzumā eļļas apbrūninu sīpolus, plūmes, aprikozes, pielieku izspiestu ķiploku un plūmju mērce (to var arī pats taisīt, bet es pērku). tad pārleju pāri vistai, nogriežu mazāku uguni un sutinu pannā ~20min.
21.06.2011 23:30 |
 
Reitings 164
Reģ: 17.06.2011
paldies, meitenes (l)
21.06.2011 23:48 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!