Patīk cits.

Reitings 866
Reģ: 05.04.2009

Sveikas :-)

Kurām ir bijis tā, ka esat attiecībās, bet jūtat, ka jums sāk patikt kāds cits? Ko darījāt? Kādi tam iemesli u.c.

21.06.2011 20:24 |

Reitings 866
Mežāze...mums līdzīgas situācijas :-)
21.06.2011 21:05 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Manas gandriiz 4 gadu attieciibas bija izsmeltas,es miilu vinju veeljoprojaam,bet kaa draugu,nevis kaa viirieti,joprojaam ir saapiigi.Bet zinu,ka pienjeemu pareizo leemumu palikt vienai,jo tas nav mans cilveeks.Es negribu tikt ieslodziita un dziivot,kaa putninjsh buuriitii.Es gribu sasniegt visu,ko veelos.Dariit to,ko veelos.Labaak buut laimiigai vienai,nevis vnk buut ar kaadu kopaa.
21.06.2011 21:06 |

Reitings 2817
Es tik ilgi meegjinaaju sanjemties un aiziet!Visi man apkaart teica,ka izskatos tik nelaimiiga,visu laiku striidi,stress,jutos kaa ieslodziijumaa.
Es vispaar nesaprotu,kaa tik ilgi paliku kopaa,peec visa,kam biju izgaajusi cauri!! (t)
21.06.2011 21:09 |

Reitings 866
smirnoff - Tev bija viegli aiziet, ar domu, vai viņš Tevi neturēja?
21.06.2011 21:12 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Manējais bijušais arī mani mīlēja ļoti, bet turēja kā zelta būrī, bija traki greizsirdīgs...Gribēju šķirties jau sen, bet viņš darīja visu, lai manu dzīvi padarītu ideālu,lai man nebūtu iemesla aiziet, bet man tas jau sāka tā tracināt,šķita, ka attiecībās trūkst gaisa un es pati vairs neko nevaru izvēlēties un izlemt. Kad man iepatikās cits, bija beidzot iespēja pašai noteikt savu dzīvi. Skarbi tas bija pret bijušo, bet ...
21.06.2011 21:18 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Iepriekšējās attiecībās tā ir bijis.Neko nedarīju.Izšķīros citu iemeslu dēļ.Tagad paskatoties atpakaļ,nesaprotu kā varēju tik ilgi marinēt to lēmumu,jo patiesībā jau sen nebija pa ceļam vairs ar to cilvēku.Laikam cerēju,ka kkas mainīsies utt.
Šajās attiecībās tā nav bijis,jo es uz citiem neskatos,mani vnk neinteresē.Tagad man kkādi sveši vīrieš ir sveši vīrieši un neizraiss pilnīgi nekādas emocijas,jo man ir savējais.Man nav vajadzības barot dvēseli vai vēl sazin ko ar stulbu flirtu ar svešinieku.
21.06.2011 21:18 |

Reitings 2817
Nebija paaraak gruuti aiziet!Laikam savaa zemapzinjaa zinaaju,ka agri vai veelu tas notiks.
Es centos kko mainiit,neredzeet visu to slikto,ko biju paarcietusi,bet man nesanaaca.Nu es nevaru buut kopaa ar cilveeku,kursh skandina,cik ljoti mani miil,bet dara man paari.
Vinjsh tagad saka,ka nevar bez manis,utt,lai esam atkal kopaa.Bet es nevareetu vairs taa dziivot.
21.06.2011 21:27 |

Reitings 399
Reģ: 29.01.2009
Man tā ir bijis tikai "jaunības dienu" nenopietno attiecību posmā - toreiz gan nelikās TIK nenopietnas :-P .
Tie, kuri man iepatikās, paturēju redzes lokā, ja nu izjūk patreizējās attiecības (kas nebija stabilas un, kā jau minēju, nopietnas) :D.
Smieklīgi jau izklausās pašai tagad, bet nu tā nu man savos 17-20 gados gāja.
Tagad gan nu jau gandrīz 5 gadus pat acīs nav iekritis kāds cits, kur nu iepaticies. (l)
21.06.2011 21:39 |

Reitings 143
Reģ: 31.01.2011
dark_night.. man bija līdzīga situācija.
Ko darīju? Sāku domāt , kāda man būs ar to puisi nākotne. Tā bija mana skolas mīlestība, kad viņu satieku vienmēr tauriņi vēderā, pat dažreiz pirms miega domāju, par viņu. Bet diemžēl viņam pret mani , nav tik stipra patika , kā man pret viņu. Pēdējā pasākumā kopā, draugs nebija līdzi, tā bija klases pasēdēšana. Satiku viņu un pateicu, ka viņš man ir pietrūcis [biju pa daudz iedzērusi tekilu] , bet viņa atbilde bija :"tiešām?". Tajā mirklī man bija vienalga, es biju viņa apskāvienos un viņš mani centās noskūpstīt. Bet nākošajā dienā,sapratu, ka biju tāda muļķe + es ļoti gaidīju no viņa kādu sms, bet no viņa, atnāca tukšas un gandrīz nekādas sms. Tad sāku domāt , kāda man ar viņu būs nākotne - liela jautājuma zīme. Viņš mīl citu , tā biju izsecinājusi pēc viņa tekstiem vienā portālā, vidusskolu nav pabeidzis un liekas, ka es viņam būtu vienkārši plāksteris, viņa bijušajām attiecībām.
Bet ar tagadējo puisi - viņš man mācās augstskolā, strādā labu darbu, mīl bērnus un zinu, ka būtu ideāls ģimenes cilvēks, bet dažreiz, ir mirkļi, kad gribas viņu sūtīt tālu, jo tālu. Un esmu mēģinājusi pat vairākas reizes pielikt punktu, bet viņš vienmēr atgriežas. Domāju vienīgais veids, ja es izlemšu, no viņa šķirties 1000% , tad man būtu jākrāpj viņš, vai jāiziet sabiedrībā t.i viņa priekšā ar citu puisi.
Bet es vēl nekad to neesmu uzdrošinājusies darīt, jo domāju, ka tad tam puisim nebūtu labi. :-(
21.06.2011 21:57 |

Reitings 1242
Ir bijis, un ilga kādu 6mēnešus, līdz sapratu, ka tā patikšana nu jau paliek pārāk nopietna! Tā nu izšķīros no sava drauga un šobrīd esmu kopā ar to, kas iepatikās!
Iemesls laikam bija tā rutinā un nepietiekamā uzmanība... :) Kuru es kompensēju satiekoties ar to puisi :)

Kpc iepatikās pat nezinu, man vienkārši ar viņu bija labi, jauki pavadītas dienas, vakari, telefonsarunas, skype un draugiem.lv sarakstes. (l)
21.06.2011 22:25 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
iemesls:
1. attiecibas ir problemas, ja reiz 3. ir vieta tajas.
2. mos tiesam esi cita iemilejusies(tavs istais)?
22.06.2011 03:40 |

10 gadi
Reitings 652
da nu baigais atklājua nu baigais atklājums, 70% meiteņu patīk cits!
22.06.2011 04:46 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Jocigi,bet 1,6 gadu ilgas attiecibas pat nepamanu nevienu...Ok,redzu iet pa ielu,stiligi gjerbies,bet viss,nekaa...Un ceru,ka manejam ir tapat:D (mulkja mierinajums :D)
Vienigi reiz man uzraxtija bijusi liela simpatija,es noturejos un neko neatbildeju,jo vienmer atceros teicienu-nedari otram to,ko negribi,lai dara Tev...
22.06.2011 11:48 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
kad manās attiecībās viss bija kārtībā, mans vīrietis bija vienīgais, kas man interesēja un citus pat neredzēju, lai arī kādi skaistuļi viņi bija. mana sirds piederēja tikai manam puisim. pēc 2.5 gadiem viņš mani uzmeta. iemeslu nezināju, bet nojautu, ka iespējams cita meitene iepatikusies. nepagāja ne mēnesis un šis gribēja mani atpakaļ. iespējams mana kļūda, bet piekritu. viņš teica, ka pa to laiku viņam neviena nav bijusi. kā vēlāk uzzināju, bija gan sex un pēc gada viņai sāka rakstīt atkal vēstules. uzzināju, norimās, bet pēc mēneša, rakstīja citai, ka viņam ir foršas attiecības, bet tik un tā gribas kādu mīļāko. arī šo saraksti uzgāju un domāju, ka jāšķiras, bet nespēju.
turpinam attiecības, bet ik reiz iedomājos par pāridarījumu un gribas iet no viņa prom, bet grūti.

nezinu, vai tā ir zīme, bet nesen iepatikās man cits un nezinu, vai šīm simpātijām ļauties. gribu, bet nespēju sāpināt otru, kaut gan manam puisim bija vienalga. varbūt iespēja aiziet no esošā, kaut arī ar šo simpātiju nekas nebūtu.

domāju, ka arī mans puisis mani nemīl, jo pēc 4 gadu kopā būšanas teica, ka nav bijis iemesla man pateikt šos vārdus. sajutos kā maza niecība.
22.06.2011 12:21 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
man šī patikšana izjauca manas 4 gadu attiecības, jo aizgāju par tālu!krāpu un iemīlējos, protams, izšķīros ar draugu!
22.06.2011 12:25 |

Reitings 3022
man ir tāds vecums, ka man ar izskatu vien iepatikties vairs nevar. Vispār vairs nevērtēju cilvēkus pēc izskata. Kad sāku draudzēties ar tagadējo puisi, bijušais teica, ka es ar savu izskatu varot atrast smukāku... Tāda dusma parāva!!!

Ir bijis, ka kāds kaut kā tā mak runāt, ka man tie komplimenti baigi sirdī ieķeras, bet es sēžu biksēs. Pēdējo reizi, kad viens man lipinājās klāt, es vispār nesapratu, ko viņš domā - lai es no savām foršajām attiecībām ar puisi, ar kuru precos, skrienu pie viņa? Nebija jau viņš slikts, bet ja cilvēks man pasaka, ka ir normāli karavīram misijā pis*** riņķī, tad man ar tādu vispār vairs nav ko runāt.

Ja attiecības ir normālas, tad šitādiem jūtu uzplūdiem nav jāpievērš uzmanība.
22.06.2011 12:27 |

Reitings 360
Reģ: 19.09.2010
Kad man sāka iepatikties kāds cits, uztvēru to kā zīmi, ka esošās attiecības ir garām.
Sākumā vēl mēģināju sevi apmānīt, iestāstot, ka tā nav.. bet ar laiku sapratu un viss tika izbeigts.
Nav man vairs attiecības nedz ar bijušo, nedz ar to, kurš iepatikās, tomēr jūtos labāk nekā iepriekš :)
22.06.2011 12:31 |

Reitings 866
marguerite - šausmas! Cieni sevi vairāk! Es no tāda sen būtu aizgājusi. Un ieteiktu neliegties tai jaunajai simpātijai, protams, ja tas čalis sakarīgs, jo pretējā gadījumā - būs tik sliktāk.
Un pārējām - paldies par viedokļiem :-)
22.06.2011 15:13 |

Reitings 866
aguciitis-raudupiete - ir, ir problēmas. Ja nebūtu, tad skaraidītu apkārt rociņās ar happy face all time :-D
un par otro..kas zin. Jo tā mana jaunā simpātija ir no manas pagātnes. [Bet nav nekāds bijušais]
22.06.2011 15:16 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Puisiem var gadities tapat - neviens nav pasargats no ta, ka var iepatikties cits, tapat puisiem ari var atrasties cita, kas vairak patik.
22.06.2011 17:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits