dark_night.. man bija līdzīga situācija.
Ko darīju? Sāku domāt , kāda man būs ar to puisi nākotne. Tā bija mana skolas mīlestība, kad viņu satieku vienmēr tauriņi vēderā, pat dažreiz pirms miega domāju, par viņu. Bet diemžēl viņam pret mani , nav tik stipra patika , kā man pret viņu. Pēdējā pasākumā kopā, draugs nebija līdzi, tā bija klases pasēdēšana. Satiku viņu un pateicu, ka viņš man ir pietrūcis [biju pa daudz iedzērusi tekilu] , bet viņa atbilde bija :"tiešām?". Tajā mirklī man bija vienalga, es biju viņa apskāvienos un viņš mani centās noskūpstīt. Bet nākošajā dienā,sapratu, ka biju tāda muļķe + es ļoti gaidīju no viņa kādu sms, bet no viņa, atnāca tukšas un gandrīz nekādas sms. Tad sāku domāt , kāda man ar viņu būs nākotne - liela jautājuma zīme. Viņš mīl citu , tā biju izsecinājusi pēc viņa tekstiem vienā portālā, vidusskolu nav pabeidzis un liekas, ka es viņam būtu vienkārši plāksteris, viņa bijušajām attiecībām.
Bet ar tagadējo puisi - viņš man mācās augstskolā, strādā labu darbu, mīl bērnus un zinu, ka būtu ideāls ģimenes cilvēks, bet dažreiz, ir mirkļi, kad gribas viņu sūtīt tālu, jo tālu. Un esmu mēģinājusi pat vairākas reizes pielikt punktu, bet viņš vienmēr atgriežas. Domāju vienīgais veids, ja es izlemšu, no viņa šķirties 1000% , tad man būtu jākrāpj viņš, vai jāiziet sabiedrībā t.i viņa priekšā ar citu puisi.
Bet es vēl nekad to neesmu uzdrošinājusies darīt, jo domāju, ka tad tam puisim nebūtu labi. :-(