Sveikas!
Mani moka si doma precesanos. Es vinjam neko neuzspiezu jau sen vairs nerunaju par precesanos,jo vnk jau sezh si tema.
Bet aizvakar braucot pie maniem vecakiem,vins saka uzskaitit ko grib izdarit sava dzive-sakraat naudu dzivoklim,pabeigt skolu, ja bus iespeja uzcelt mums maju utt utt,bet es pateicu,ka es gan gribetu pakraat kaazaam...Jo tuvojas 2 gadi muusu kopdzivei.Iestajas klusums no vina puses.Pec 1min vins pateica-es nezinu ko Tev atbildet...Zinu ko Tu gribi dzirdeet.Uz ko es atbildeeju-es ari neko negaidiju,tikai pateicu savas domas.Ok,vinam ir tikai 21,man paliks 24,un neliegsu man tas ir svarigi,jo tadejadi cilveks parada domas par nakotni-kopa ar mani,bet...vienmer,kad par to iet runa no manas vai vinu vecaku puses,vins sak nervozet,dazreiz dusmoties.Ok,man nav veelme,ko uspiest vai ka,bet es baidos,ka tagad veltu savu dzivi un nervus vinam,bet kada diena paliksu pie sasistes siles,jo reali tagad esmu jauna,bet bail,ka pec gadiem 3,kad man bus 27,busu peksnji viena!Saprotu-bailes no atbildibas utt,bet visam nekad nesapelnisi,pec vinja planiem viss bus manos 30!Nerunajot par to,ka kaazas nav pat vinaj domas.Itka ir teicis,ka grib appreceet,bet tas ir tikai tad,kad saligstam pec stridiem un ir sajuta,ka tie vardi ir tikai manis noturesanai taja bridi :( Viss itka liecina,ka nespelejas ar mani,miil utt,bet sita doma mani nepamet...
ka ir ar Jums,vai kada ir palikusi pec sadiem solijumiem pec kada laika 1?