Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kāju nagi

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011

sveikas!

vai kāda ir saskārusies ar to, ka kāju nagi ir jārauj/jāoperē nost? (jo iepriekš bijuši satraumēti un paši nāk nost vai arī struto utt)

vai kāda var pastāstīt, cik sāpīgi/nesāpīgi operēt? kur to vislabāk darīt? cik maksā? un kā pēc tam - vai nagi aug labi?

jau iepriekš - saku paldies - jūsu informācija ļoti noderētu :)

19.06.2011 22:58 |

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011
atļaušos pacelt :)
19.06.2011 23:03 |

Reitings 768
Reģ: 08.04.2009
man kādus 10 vai bišķi vairāk gadus atpakaļ rāva nost kājas īkšķim pusnagu, jo bija ieaudzis, strutoja. vissāpīgākais tajā procesā bija anestēzijas šļirce, tāda sajūta, ka kāju kaut kādās vēža spīēs iespieda, bet nu es toreiz biju bērns, varbūt tagad neliktos tik traki ;) no pašas operācijas neko nejutu, pēc tam dzēru pretsāpju tabletes un arī īpaši nesāpēja.

kad nags auga vietā, viena tante man ieteica aiz naga stūrīša likt mazu vates piciņu, savādāk nagam esot tendence atkal un atkal ieaugt. es tā darīju, kamēr nags pārauga pāri tai vārīgajai vietai un nav nācies atkārtot šo nepatīkamo procedūru :)
19.06.2011 23:10 |

Reitings 209
Reģ: 29.01.2009
Mednieku iela 7 Rīga, Anitas Ķepītes privātprakse. pati cīnos ar kāju sēnīti... ;-)
19.06.2011 23:15 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits