pozitīvi :)

Reitings 560
Reģ: 19.04.2009

Gribas mazliet vairāk pozitīvu emociju, tāpēc stāstiet, kas šonedēļ, šodien vai vienkārši pēdējā laikā lielisks ar Jums noticis? :-P

Man pašai:

1.) Nopirku beidzot biļetes uz Latviju jūlijā - vairs jau nevaru sagaidīt, cik ļoti gribas mājās (l)

2.) Salabu ar savu bijušo, ko iepriekš muļķības pēc biju izslēgusi no savas dzīves. Tagad jūtos patiesi laimīga.

3.) Šodien sapratu, ka esmu notievējusi, jo der jau vienu izmēru mazākas drēbas (iegādājos vienkārši ideālus džinsus šodien). Un arī visi citi saka, ka esmu notievējusi (l)

4.) Darbā beidzot tiku full time, kas nozīmē, ka tagad man ir stabils darbs, ar stabiliem ienākumiem

5.) Beidzot esmu tikusi pie pāris draugiem šeit UK, kas palīdz piepildīt dienu, lai nav skumji.

Un vispār jūtos vienkārši lieliski. Ceru, ka arī Jūs visaas (l)

19.06.2011 20:11 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
1)Tikai mēnesis un 2 nedēļas līdz mīļais atgriezīsies.
2)Eju prom no nīstā darba.Par šito moš priecāties nevajadzētu,jo tagad slimnīcā guļu.Ai,za to,kad tikšu ārā tur nebūs jāatgriežas.Nebūs man savas naudas,kuras dēļ vispār tur sāku strādāt,bet poh...vismaz nīgra,nelaimīga un ar sačakarētu veselību nebūšu.
3)Man palātai ir superīgs skats aiz loga un uz atvērtā loga palodzes sēž putni(uz maiņām-baloži un kkādi zvirbuļveidīgie).
4)Pirms dažām dienām nopirku sev smuku krekliņu un secināju,kārtējo reizi,kā man patīk Lindex.
5)atsāku rakstīt sen novārtā atstātu stāstu.
19.06.2011 21:45 |

Reitings 1434
Reģ: 29.01.2009
Saadi, nēģerēn, pirku veikalā Rouge, Ģertrūdes ielā 13
Tas skaitās arī kā Orange veikals.
GC arī viņš ir. :)

Bet kleita ir vairāku krāsu sajaukums, tā kleita man atgādina zemūdens dzīles :D
19.06.2011 21:50 |

Reitings 268
Reģ: 16.09.2009
Vespera, paldies, iegriezīšos veikalā apskatīt tavu zemūdens kleitu :-D
19.06.2011 21:52 |

Reitings 333
Reģ: 27.05.2010
Sveikas dāmas!
Brīvdienas vnk lieliskas!
No 5dienas uz 6dienu bija pēdējā laika fantastiskākā ballīte.
Viens no draugiem beidzot saņēmās uztaisīt pirts pasākumu, biežāk tā vajag. :-D
Beidzot kārtīgi izdejojos.
Vienīgā šaize,ka nav normālu bilžu ko ielikt sociālajos portālos, visās aizlieta seja :-D :-D :-D
A šodien atkal darba diena...ehh, bet joprojām esmu brīvdienu ietekmē.
19.06.2011 21:54 |

Reitings 1434
Reģ: 29.01.2009
Neģerēn, es šaubos vai viņa vēl būs, jo Ģertrūdes ielā paņēmu pirmo/pēdējo eksemplāru.

Bet, kas zin, varbūt citos veikalos vēl stāv un gaida tieši Tevi :D :D
19.06.2011 21:55 |

Reitings 610
Reģ: 31.07.2010
Man beidzot arī ir iesājusies zebras baltā svītra :)
4dien bija izlaidums - bakalaura grāds kabatā :)
Draugi par godu izlaidumam sarīkoja foršu ballīti un uzdāvināja man dēlu - keķēnu (l)
Vakar bija forša pasēdēšana ar draugiem
Un vēl esmu priecīga par to, ka man kādu laiciņu atpakaļ uzradies foršs draudziņš, kurš negaidīti pārsteidza ierodoties uz manu izlaidumu, sīkums, bet patīkami :)
19.06.2011 22:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits