Sveikas!
Ilgi domāju, vai te rakstīt ... bet nolēmu tomēr savas emocijas un domas izlikt šeit. Vienkārši gribējās padalīties, jo nevēlos ar saviem draugiem par to runāt, kā nekā viņi jau sen teica, lai liekoties mierā, bet, nu jā, neklausījos.
Es kaut kad biju rakstījusi par puisi, ar kuru nebiju kontaktējusies jau 2 gadus un tieši pēc manas mammas nāves viņš atkal parādījās.
Mēs satikāmies kādu gadu (protams, nonācām arī līdz seksam), bet ne par to iet runa ...
Ņemot vērā mūsu pagātni, es nevarēju pilnībā atklāties viņam un izrādīt savas emocijas, tāpēc pirms 2 mēnešiem aizsūtīju sms, ka mani nomoka daži jautājumi, uz ko viņš atbildēja, ka varam satikties ... un tā mēs ik pa laikam sarakstījāmies ... viņam "it kā" nebija laika, jo skola, darbi pie vecākiem laukos ... un tā visu laiku interesējās par mani un kā man klājas.
Bet, vai to saukt par sieviešu intuīciju, es jutu, ka tā ir laika stiepšana un ka noteikti viņam ir meitene.
Šonedēļ viņš bija skatījies manu profilu dr.lv it kā tāpat vien un pēc 3 dienām, t.i. vakar vakarā, parādījās profila bilde, kur viņš ir kopā ar meiteni viņas izlaidumā.
Sākumā likās, ka parasta draudzene, jo iepriekšējā dienā vēl atraxtīja un iznāca pagara saraxte ... un viņa arī nav šī puiša tips, bet nu jā ...
Kaut kas nelika mieru ... un netā uzgāju viņas twitter kontu, kur viņa apraxta, ko ar puisi darījusi, kur bijusi un kad sākusi dzīvot kopā. Galvenais, ka tajā laikā, kad viņi jau bija pāris, mums sanāk bija romāniņš.
Vienkārši tagad tāda nepatika pret šo vīrieti. Likās, ka varu viņam uzticēties, jo viņš mani ļoti atbalstīja morāli, tā kā man nav citu radinieku ...
Tā meitene pat nenojauš, ko viņš ir darījis, un esmu pārliecināta, ka nebiju vienīgā.
Pagātnē es biju kā bez prāta šī vīrieša dēļ, bet kaut kas pēc mūsu romāna mainījās manī un gribēju tikai izrunāties, lai nebūtu kā iepriekšējā reizē.
Es pat neesmu pārliecināta, vai ir vērts vispār runāt, jo ar tādu cilvēku NEKĀDAS attiecības NEVAR veidot, kā arītas, ko gribēju teikt tagad liekas nenozīmīgs. Man viņš ir pretīgs - ne tikai kā vīrietis, bet arī cilvēks. Kādēļ gan jaukt galvu otram cilvēkam un pat vairākiem?!