Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Tas pats vien atkal ...

Reitings 36
Reģ: 03.11.2010

Sveikas!

Ilgi domāju, vai te rakstīt ... bet nolēmu tomēr savas emocijas un domas izlikt šeit. Vienkārši gribējās padalīties, jo nevēlos ar saviem draugiem par to runāt, kā nekā viņi jau sen teica, lai liekoties mierā, bet, nu jā, neklausījos.

Es kaut kad biju rakstījusi par puisi, ar kuru nebiju kontaktējusies jau 2 gadus un tieši pēc manas mammas nāves viņš atkal parādījās.

Mēs satikāmies kādu gadu (protams, nonācām arī līdz seksam), bet ne par to iet runa ...

Ņemot vērā mūsu pagātni, es nevarēju pilnībā atklāties viņam un izrādīt savas emocijas, tāpēc pirms 2 mēnešiem aizsūtīju sms, ka mani nomoka daži jautājumi, uz ko viņš atbildēja, ka varam satikties ... un tā mēs ik pa laikam sarakstījāmies ... viņam "it kā" nebija laika, jo skola, darbi pie vecākiem laukos ... un tā visu laiku interesējās par mani un kā man klājas.

Bet, vai to saukt par sieviešu intuīciju, es jutu, ka tā ir laika stiepšana un ka noteikti viņam ir meitene.

Šonedēļ viņš bija skatījies manu profilu dr.lv it kā tāpat vien un pēc 3 dienām, t.i. vakar vakarā, parādījās profila bilde, kur viņš ir kopā ar meiteni viņas izlaidumā.

Sākumā likās, ka parasta draudzene, jo iepriekšējā dienā vēl atraxtīja un iznāca pagara saraxte ... un viņa arī nav šī puiša tips, bet nu jā ...

Kaut kas nelika mieru ... un netā uzgāju viņas twitter kontu, kur viņa apraxta, ko ar puisi darījusi, kur bijusi un kad sākusi dzīvot kopā. Galvenais, ka tajā laikā, kad viņi jau bija pāris, mums sanāk bija romāniņš.

Vienkārši tagad tāda nepatika pret šo vīrieti. Likās, ka varu viņam uzticēties, jo viņš mani ļoti atbalstīja morāli, tā kā man nav citu radinieku ...

Tā meitene pat nenojauš, ko viņš ir darījis, un esmu pārliecināta, ka nebiju vienīgā.

Pagātnē es biju kā bez prāta šī vīrieša dēļ, bet kaut kas pēc mūsu romāna mainījās manī un gribēju tikai izrunāties, lai nebūtu kā iepriekšējā reizē.

Es pat neesmu pārliecināta, vai ir vērts vispār runāt, jo ar tādu cilvēku NEKĀDAS attiecības NEVAR veidot, kā arītas, ko gribēju teikt tagad liekas nenozīmīgs. Man viņš ir pretīgs - ne tikai kā vīrietis, bet arī cilvēks. Kādēļ gan jaukt galvu otram cilvēkam un pat vairākiem?!

19.06.2011 08:11 |

Reitings 36
Puisim šogad 24, man - 23 un tai meitenei - 19.
19.06.2011 08:12 |

Reitings 36
Jau iepriekš atvainojos par gramatikas kļūdām!
Esmu kā izsista no sliedēm un neesmu gulējusi visu nakti - mēģināju kaut kā visu salikt pa plauktiņiem ...

Tāda vilšanās cilvēkā ...
19.06.2011 08:15 |

Reitings 1249
Reģ: 07.06.2010
Bet tā cilvēki dara. Un Tu to vari pieņemt vai nē, bet tas jau nemainīs to, kā viņš skatās uz dzīvi. Katrs rīkojas kā grib un dzīvo savu dzīvīti kā māk.
Es personīgi cenšos pieņemt cilvēkus tādus, kādi viņi ir. Kādreiz biju diez gan konservatīva un prncipiāla savos uzskatos, bet viens kolēģis ar savu rīcību un sarunām ir kaut ko mainījis manā domāšanā.
19.06.2011 11:35 |

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009
Tā ir tā dillema, ko mums nākas piezīvot, kamēr otram neuzticies, jūsu attiecības un sarunas, draudzība, nav pilnvērtīga, tu sāc uzticēties un agrāk vai vēlāk lielākajā daļā attiecību Tu smagi vilies cilvēkā,..un liekas, -KAUT NEBŪTU UZTICĒJUSIES, UZTICĒJUSI TIK SVERĪGAS LIETAS SAVĀ DZĪVĒ. Bet tā notiek, jo cilvēks nevar visu paturēt sevī, Tas cilvēks, nav pelnījis, lai esi viņa dzīvē, un nav visi vīrieši, visi draugi tādi.. Nesot labu sev līdz, ar laiku sastopam cilvēkus- tos saucamos draugus uz mūžu, un kaut viņi neatrodas blakus vienmēr, mēs zinam- VIŅI MUMS IR!
Turies L.A.D.Y :)
19.06.2011 13:52 |

Reitings 268
Reģ: 16.09.2009
L.A.D.Y, es tev ieteiktu nenomocīt sevi pārāk daudz. Tu tur neesi vainīga un tu tur nevarēsi neko mainīt. Tev nav viņš jāpārmāca, tāpat nesanāktu. Gan ar laiku pats atdursies pret savām kļūdām. Draudzenei nekas nav jāsaka, mums visām ir laba intuīcija, gan uzodīs pati.
Un, ja jau viņš tev liekas pretīgs, tad tur ir arī atbilde uz to, vai tev vajadzētu ar viņu sazināties. Olimpiskais sporta veids - mest mieru. Veiksmi! ;-)
19.06.2011 14:42 |

Reitings 120
Reģ: 03.12.2010
taadi cilweeki nekad nemainaas,,
19.06.2011 22:51 |

Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Tavā vietā es uztvertu viņu, kā vienu no cilvēkiem,kas kādu laiku bija tavā dzīvē, bet vairāk arī nebūs. Nav vērts viņam bojāt attiecības tagad, lai jau ir laimīgs.

Par to krāpšanu,mans uzskats ir,ka 97% vīriešu krāpj savas sievas/meitenes. Tāpēc vairs nevienam uzzinot par šādiem atgadījumiem nav - wooww.. kā viņš tā varēja.

Turies, gan būs tavs īstais cilvēks.

P.S. tavā vietā pirmā vairs nerakstītu,neskatītos profilu un nekādi neliktu par sevi manīt, ja raksta viņš atbildētu vēsi,tikai uz uzdotajiem jautājumiem.

;-)
19.06.2011 23:12 |

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009
Nu, manuprāt, vnk aizmirsti viņu un dzīvo tālāk savu dzīvi. ;-)
19.06.2011 23:41 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits