Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pagātne atgriežas.

Reitings 68
Reģ: 19.06.2011

Pēdējā laikā sāk likties, ka atgriezos pagātnē, jo sāk uzraksties visādi ex. ar kuriem kādreiz kaut kas bijis.

Tā ari pirms kāda laiciņa satiku savu ex., pamaigojāmies un viss, būtu laiks, droši vien arī būtu bijis, kas vairāk, bet...nebija ne laika, ne iespējas. sarunājām satikties kaut kad.

Kā Jums liekas, vai tas ir vajadzīgs un kā tas viss varētu beigties. Abi esam brīvi, taču pa gadiem 10 esam pieauguši tomēr un nav vairs tās vērtības, kas bija 17 gados, gribas kaut kādu stabilitāti un mieru, taču zinu, ka viņam nekā tāda nav :(

Pati esmu izsitusies, sasniegusi tās virsotnes, kuras man līdz šim bija jāsasniedz, nu ta teikt savus mērķus, eju visu laiku uz priekšu, pati sevi nodrošinu... Viņs ir atgriezies pie vecākiem, darbs ir, bet tomēr...

Vai ir vērts satikties tikai, lai ļautos kaislībām?

19.06.2011 00:15 |

Reitings 68
Un jā, ir man vēl kāds ar kuru it kā cenšamies veidot kaut ko, bet tur viss notiek tik lēnu, ka liekas, ka ap gadiem 60 varētu svinēt kāzas :D
Bet tur ir pilnīga 100% saskaņa, nu pat vairāk kā cimdam ar roku un arī ir stabilitāte un sasniegti vēlamie mērķi un mērķtiecīgi iets uz jauniem.
19.06.2011 00:17 |

Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Ja ir jūtas, tad neskatās ne uz kādu stabilitāti un pārējiem faktoriem, to var sasniegt kopā. Iepazīstoties ar savu vīru viņam nebija darba, dzīvoja viņš kojās, bija parādi un augstskolā 2 iekavēti gadi. Tagad nedaudz motivējot un palīdzot viņam viņš ir stabils vīrietis ar darba vietu, mājvietu un citām stabilitātei nepieciešamām lietām. :-)
Ja saki,ka ir saskaņa, tad, manuprāt, tas ir ļoti daudz. Jebkurā gadījumā ir vērts šīs attiecības paturpināt un tad jau jutīsi,kas būs :-)
19.06.2011 00:29 |

Reitings 1083
Reģ: 11.09.2009
Piedod, pārlasot sapratu, ka ir divi puiši. Bet nu mans viedoklis,ka sasniegt visu var arī kopīgi nemainās.

Par to lēno attīstību, man liekas, ja cilvēks gribētu, tad attīstītu visu ātrāk. Varbūt viņš šaubās?
19.06.2011 00:32 |

10 gadi
Reitings 1283
Reģ: 19.06.2010
Par pirmo puisi- ja es būtu Tavā vietā un gribētu tikai izklaidi, bet ne nopietnas attiecības (man radās iespaids, ka Tu negribi), tad ļautos tam tikai tad, ja būtu pārliecināta, ka neatgriezīsies/neradīsies jūtas. Bet par to, protams, nekad nevar būt 100 % drošs. :-/ Ai, es šovakar nemāku tā īsti paskaidrot savu dziļo domu. :-D
Bet to es domāju pirms izlasīju par otro puisi. Ja Tu gribi, lai tur kaut kas sanāk, varbūt nav vērts pakļaut to riskam, ļaujoties kaislībām ar bijušo.
19.06.2011 00:42 |

Reitings 68
it kā jau saprotu, ka lai kaut ko labu sasniegtu, ir jāgaida, bet esmu tikai cilvēks un ne pret vienu man nav nekādas saistības.
stulbakais ir tas, ka pati jūtos sliti, kā nodevēja, arī pēc tikšanās ar ex. lai arī man nav nekādu attiecību ar otro, nu tādas, lai sauktu tās oficiāli par attiecībām, bet jutos tā, it kā būtu nodevusi savu otro pusīti.

Varbūt tiešam pagātne ir jāatstāj pagātnē un pacietīgi jāgaida sava nākotne? :) Kas būs laba, skaista un laimīga?

Tad jautājums par 2.puisi, kāpēc nekas nenotiek no viņa puses, liekas, ka tiek ieturēta tāda super distance, tajā pašā laikā, nav dienas, kad viņš neapjautātos kā man iet, ko daru, nu visu. un man liekas, ka es par viņa ikdienu zinu vairāk nekā draugi, ar ko viņs pavada laiku.

jūtos kā padsmitniecem kas neko nesaport!
19.06.2011 01:35 |

Reitings 68
Bija kaislības un tagad esmu 100% pārliecināta, ka gribu stabilitāti. Jo man liekas, ka šo gadu laikā es esmu pieaugusi, viņš (ex.) nē. Bet cik fantastiska sajūta, ka Tu par visu esi noteicēja :)

Viss, tagad esmu gatava gaidīt kāzas 60 gadu vecumā, vismaz būs stabili :)
19.06.2011 22:20 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!