grūta izvēle

10 gadi
Reitings 3281
Reģ: 18.01.2011

Es pašlaik jūtu, ka man ir pienācis laiks doties projām no vecāku mājām un uzsākt patstāvīgu dzīvi, man vasaras beigās paliks 18 gadi, tad nu es domāju, ka varētu mainīt vidusskolu un 12to pabeigt Rīgā, dzivojot pie drauga..

Tikai problēma ir tāda, ka man labprātīgi vecāki nekur neļaus iet...es viņiem esmu vienīgais bērns un mammai ir īpaši grūti saprast, ka nu jau es esmu izaugusi.. :-/

Attiecīgi mans jautājums: kāds ir jūsu viedoklis, raugoties uz manu situāciju no malas? :-)

18.06.2011 22:04 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
satiekaties 1x nedela...2ned Tu brauc pie vina, bet otras 2vas vins pie Tevis. Izskatas, ka isti sa vai ta negribi pienemt so parejo meitenu viedoklus.
19.06.2011 01:40 |

Reitings 79
Reģ: 29.01.2009
Mēs vispār dzīvojām gadu šķirti :-D izņemot tas retās apciemojuma reizes - es vienā valstī, viņš citā. Labs pārbaudījums attiecībām, kuras bija vienkārši ideālas. Pēc dažiem mēnešiem kopdzīves es tās par ideālām vairs nesauktu :-D
19.06.2011 12:12 |

Reitings 53
Reģ: 18.02.2009
Nu varu ieteikt tikai to pašu ko pārējās meitenes, nesasteidz visu. Un, jā, 17 gados tas ir diezgan normāli, ka sanāk reti satikties ar puisi, jo tev vel ir skola un kā tu pati saki tev drīz būs 18 un tad tu būsi pieaugusi, bet nu tas skaitlis jau nav vienīgais, kas tevi padara lielu, tev vel ir tik DAUDZ kas priekšā. Labāk pabeidz skolu turpat un pēc tam dodies uz Rīgu, Rīgas vide var izrādīties skarbāka nekā tu domā un tas viss var ietekmēt tavas mācības. Man arī 18 gados likās, ka esmu liela un tik ļoti gribējās sākt to pieaugušo dzīvi, bet tikai tagad es saprotu, ka es tam nepavisam nebiju vel gatava un labi, ka nogaidīju. Protams, viss var izrādīties pavisam savādāk un vides maiņa var tevi neietekmēt, un viss var būt pilnīgi ok, bet par to ir jāizlemj ļoti rūpīgi.
19.06.2011 15:26 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Es teiktu tā,ka 17, 18 gadi tomēr vēl nav pieaudzis cilvēks. Vai tiešām gribi jau tik jauna sākt pieaugušo dzīvi? Dzīvot ar puisi kopā, strādāt, maksāt rēķinus, uztraukties par naudu.. Tici man,nebūs Tev patīkami prasīt viņam naudu kad Tev pietrūks.. Mierīgi pabeidz skolu, un kad sāksi studēt, tad jau redzēs. Visa dzīve Tev vēl būs lai dzīvotu kopā ar vīrieti..Saprotams, ka grūti reti satikties,bet nu tomēr..
19.06.2011 15:34 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
āā, un 60ls ienākumi - tas ir pārlieku maz. Padomā, ja jūsu attiecības tomēr neizdodas Tu būsi spiesta ne tikai atgriezties mājās, bet arī skolu mainīt.
Es varbūt izklausos pēc vecmāmiņas, bet nu tiešām neieteiktu Tev kaut ko sasteigt. Pacieties.
19.06.2011 15:37 |

Reitings 453
Viens ir tas , ka esi pārliecīnāta , ka draugs uzturtēs utt , bet pavisam cita lieta ir skolas maiņa - es domāju lielākā daļa no meitenēm ( arī puiši bet šis vairāk vai mazāk meiteņu forums :D ) piekritīs , ka mainot skolu atzīmes pasliktinājās , arī es pat no laukiem atnācu mācīties uz Rīgu , tiesa gan tas bija 10. klasē , bet nejau par to ir stāsts - atzīmes pasliktinājās un pat ļoti , cita vide , citi skolotāji , tas nemaz nav tik viegli . Tas nav kā nopirkt jaunu kleitu . Iesaku apsvērt šõ lietu , jo 12. klase ir svarīgs dzīves posms . Vai tiešām esi uz to gatav viena cilvēka dēļ?
Tu vēl esi jauna , pieaugusi būsi visu mūžu .
Un Rīgā 60 Ls ir krietni , krietni pa maz. Rīgā dzīve ir dārga to noliegt nevar , kaut vai tas pats sabiedriskais transports! Bet izvēle paliek tavāš rokāš! 8-)
19.06.2011 15:48 |

Reitings 453
Atvainojos par kļūdām, kaut kur pazūd galotnes! :D
19.06.2011 15:50 |

Reitings 268
Reģ: 16.09.2009
paranoid, netrako un pabeidz 12to klasi. Pieņemt ne īpaši gudrus lēmumus būs vēl daudz laika.
19.06.2011 15:51 |

Reitings 21
Reģ: 16.02.2011
Manuprāt, puiša dēļ riskēt ar izglītību un, savā ziņā pat visu nākotni, nav vērts. Ja nu kaut kas jums notiek un pusgada visū tu ej atpakaļ uz veco skolu? Nē nē, pacieties vēl gadiņu, redzēsi vai attiecības to izturēs un tad ej uz Rīgu.
19.06.2011 23:52 |

Reitings 443
Reģ: 07.02.2009
Jā, piekrītu pārējām meitenēm. :-) Pabeidz normāli 12.klasi turpat, un pēc tam ej uz Rīgu. Pacieties, pieaugušo dzīvi vēl paspēsi izbaudīt.
Un attiecībā uz to satikšanos ar draugu - tiešām vienu nedēļu lai viņš brauc pie Tevis, otru Tu pie viņa. ;-) Ļoti daudzās attiecībās ir tā, ka abi satiekas tikai nedēļas nogalēs un viss ir ok. :-)
20.06.2011 00:02 |

10 gadi
Reitings 13520
Man liekas ļoti muļķīgi vnk džeka dēļ aiziet no savas skolas un pēdējo gadu nomācīties citur! (t) Protams, ka attālums ir liels attiecību šķērslis, taču daudzi arī to iztur! ;) Gadiņu pabraukāsiet viens pie otra un tad pēc 12-ās klases drošu sirdi varēsiet dzīvot kopā! Pati esmu pārgājusi no citas pilsētas uz Rīgu mācīties un neteiksim, ka tas bija super viegli iekļauties jau esošajā kolektīvā! (t) Un lai dzīvotu Rīgā tev jāstrādā pilnas slodzes darbā, ar pusslodzīti nepietiks, lai sevi uzturētu.
Piekrītu par to jaunības maksimālismu... :D
20.06.2011 00:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits