Man personīgi attiecībās agrāk bija tā, ka daudz strīdos viskautko tādu sarunāju,ko nemaz nedomāju, arī kliedzām viens uz otru. Bet tad bija klikšķis un es tad, kad gribēju kaut ko pateikt sliktu, vienmēr aizvēros un neko vispār neteicu, jau pēc minūtēm 10 situāciju atlaida un viņš pats nāca pie manis mīļoties. Jo saprotam,ka nav par sīkumiem tā jāstreso. Un es pateikšu, ka attiecības daudz mierīgākas, pilnvērtīgākas. Un viņš attiecībā pret mani sāka ievērot to pašu principu ko es, lai izbeigtu kašķi. Bet tev iesaku pa labam pasaukt mājās. Paprasīt kā jūtas, nav noguris kaut ko nevēlas un mierīgi par visām reizēm nosakidrot attiecības. Un, ja izlemjat palikt kopā, mainīties. Neaizmirsti, ka tev pašai arī būs jāmainās. Kad sieviete mainās automātiski arī vīrietis pēc kāda laika sāks mainīties. Neuztver visu tik tuvu, racionālāk pieej lietām, dažreiz paklusē. Un galvenais atceries- vīriešiem nepatīk puņķi, tāpēc neraudi viņa klātbūtnē. Viņš visu to ar laiku novērtēs. Tikai nenoraujies un nesāc kliegt, runā mierīgi.