kaa lai liek punktu, kur sirds liuek komatu..

Reitings 339
Reģ: 29.01.2009

kaa lai aizmirst cilveeku ko miili, kaa lai speej sanjemties un sevi savaldiit..ja nespeej pat iedomaaties dziivi bez otra.. man agraak likaas, ka speetu paskatiities uz citu, atmaxaat -tam kas saapina- ar nodeviibu, lai vinjam saap..bet pat nespeeju paskatiities uz kaadu citu, nespeeju..

kaa lai sanjem sevi rokaas un piespiezj dziivot taalaak, ja negribas neko, ne eest, ne dzert, ne guleet..ne buut..;(

18.06.2011 16:11 |

Reitings 339
kaapeec domaa ka cita? vinjam pat nav taada iespeeja jo darbs ir laukos, kur tuvaakaajaa apkaartnee, pat maaju nav..firma ir nostaak no dziivojamiem rajoniem;) briivdienas ir maajaas, vakaros arii..kur cita avr buut?? es vienkaarshi tam neticu, un zinu ka taa nav! saakumaa es zvaniiju, cela, bij skaidri dzirdams ka ir dzeeris, domaaju neraudaashu vairs un nezvaniishos kaa mulkje, pats saaka, necelu..jo zinu, ka taa jau esu pazemojusies..gribeeju lai uztraucas un brauc beidzot maajaas..
18.06.2011 18:28 |

10 gadi
Reitings 984
beidz būt tik naiva,saku to tāpēc jo pati tāda biju!!ja gribēs tad atradīs sev mīļāko jebkur.Mēs nevaram būt pārliecināti citā cilvēkā uz 100%,jo tas tomēr ir cilvēks,kuram tu galvā nevari ielīst un lasīt visas viņa domas...iesaku darīt to ko meitenes parunāt ar viņu,kas par lietu.
18.06.2011 18:34 |

Reitings 131
Iespēju jau vienmēr var atrast.
Pati teici, ka viņš sācis pucēties uz darbu un ik pa divām dienām tik mājās.
Bet nu tās ir tikai manas domas, varbūt, ka viņas ir kļūdainas.
18.06.2011 18:36 |

Reitings 339
kā lai parunā ja nav mājās, ja s zinātu ka ir ar citu..es noteikti jau būtu salikusi mantas- vai viņējās vai savas..zinu, ka nevar būt 100% drošs, vnk domāju, ka vaina nav tur, jo ja jau ir cita, tad tak pamet meiteni, nelūdzas viņai, lai dod iespēju..nesaka ka m';il, bet sāp, kā izturos, ka nenovērtēju, ka mājai sapērk visu, ka krājam dzīvoklim..ja ir cita, tad aiziet pie citas nevis cenšas saglābt attiecības, vai tad ne t';a?? viņš ir no tiem, manuprāt, kas pateiktu ka ir cita un aizietu pie viņas, tak nebūtu ar mani..
18.06.2011 18:36 |

Reitings 339
ik pa divām dienām mājā brauc visu laiku, tā vienmēr bijis jo darbs tālu, un manir šeit tāpēc negribu pārcelties dzīvot tuvāk..viņš nebraukā katru dienu, jo nav izdevīgi, paliekot tur lelāka alga, mazāk ceļā aiziet..nejau tas mainījies..mainījies ir tas, ka anv vairs kā sākumā, kā parsti notiek..nav tik daudz mīļu vārdu, arī no manas puses nav..atsvešinamies kkā..nezinu kapēc..es piemēram negribu vairs tik bieži ar viņu intīmas attiecības..un man nav citš, vnk negribu, jo strīdamies un man liekas, ka viņš nav tāds, kāds bija sākumā..
18.06.2011 18:39 |

Reitings 321
Reģ: 01.10.2009
Man personīgi attiecībās agrāk bija tā, ka daudz strīdos viskautko tādu sarunāju,ko nemaz nedomāju, arī kliedzām viens uz otru. Bet tad bija klikšķis un es tad, kad gribēju kaut ko pateikt sliktu, vienmēr aizvēros un neko vispār neteicu, jau pēc minūtēm 10 situāciju atlaida un viņš pats nāca pie manis mīļoties. Jo saprotam,ka nav par sīkumiem tā jāstreso. Un es pateikšu, ka attiecības daudz mierīgākas, pilnvērtīgākas. Un viņš attiecībā pret mani sāka ievērot to pašu principu ko es, lai izbeigtu kašķi. Bet tev iesaku pa labam pasaukt mājās. Paprasīt kā jūtas, nav noguris kaut ko nevēlas un mierīgi par visām reizēm nosakidrot attiecības. Un, ja izlemjat palikt kopā, mainīties. Neaizmirsti, ka tev pašai arī būs jāmainās. Kad sieviete mainās automātiski arī vīrietis pēc kāda laika sāks mainīties. Neuztver visu tik tuvu, racionālāk pieej lietām, dažreiz paklusē. Un galvenais atceries- vīriešiem nepatīk puņķi, tāpēc neraudi viņa klātbūtnē. Viņš visu to ar laiku novērtēs. Tikai nenoraujies un nesāc kliegt, runā mierīgi.
18.06.2011 18:40 |

Reitings 321
Bet, ja viņam tomēr ir cita, nepazemojies. Tev tiaki šobrīd liekas, ka nav labāka par viņu, bet ir!
18.06.2011 18:41 |

Reitings 131
Nu ne vienmēr tas tā ir.
Varbūt viņam ar Tevi ir labi, ir kāds kas gaida mājās utt.
Bet mīļākās bieži ir tikai izklaidei.
Tak bieži dzirdēts, ka vīri krāpj sievas, bet tajā pašā laikā grib būt kopā ar sievu un negrib viņu pazaudēt.
Protams, mans mērķis nav pārliecināt Tevi, ka viņam ir cita.
Vienkārši izsaku savas domas.
Bet vispār - Tu lūdzi padomu, meitenes iedod padomu, bet Tev visi ir slikti un neviens neder.
18.06.2011 18:41 |

Reitings 339
man liekas ka es visu esmu sačakarejusi, gribēju ideālu un puisi novedu..mīlu, bet biju maita..man tā liekas..es arī aizbēgtu no tādas kāda esmu pēdējos mēnešus..varbūt gribēju padarīt tādu, kāds nav..viņam apnika, piedzērās..un nezinu kur ir tagad..es negribu zvanīt, negribu, jau norīta lūdzu, lai brauc mājās..bet pateica, ka negrib, ka liku likt mieru un liek..itkā pats nebūtu sarunājis un sadarījis daudz muļķību..ir..tikai kāpēc paņēma manus strīda karstumā peteiktos vātdus tik tuvu- nezinu..es nezinu, kur ir, ar ko..sāp un baidos, ka nenodara sev pāri, ka nav ar citu..es vienkārši nezinu ko darīt..lieku visu šeit ko šobrīd jūtu..negribu teikt tuvajiem, kamēr pati nezinu, ka ir beidzies viss..uz visiem laikiem..
18.06.2011 18:45 |

Reitings 131
Gandrīz visas attiecības ar laiku mainās un vēlāk nav tā kā bija agrāk vai iepriekš.
Cilvēki tak mainās, attīstās. Iestājas rutīna.
Domāju, ka Tev vajag mainīt arī pašai sevi. Starp citu varu ieteikt labu grāmatu - Piecas mīlestības valodas.
Manuprāt, ļoti pamācoša un vērtīga. Tā var palīdzēt uzlabot savstarpējās attiecības.
18.06.2011 18:45 |

Reitings 321
bubuciite22 Jaunībā krāpt nav normāli, tādām attiecībām nav nekādas vērtības. Es vēl saprastu, ja 50 gados, bet neesmu pārliecināta, vai piedotu! :-)
18.06.2011 18:46 |

Reitings 340
Palasot te visus tavus tekstus un to cik izmisīgi tu centies pateikt, ka ļoti mīli viņu, varbūt nevajag uzreiz šķirties un skriet katram uz savu pusi. Krīzes gadās katrās attiecībās un domāju, ka tieši tāpēc, ka liela daļa izvēlas vieglāko ceļu - aiziet, ir tik daudz salauztu un nelaimīgu cilvēku.....Turies!
18.06.2011 18:46 |

Reitings 339
nav man slikti juusu padomi, vnk tagad ir taa, ka nezinu kaa ir..nezinu ko doimaat.bet tomeer ticu sirdiii, ka nav ar citu, jo pirm gadiem 5ciem, tika vinjam tas nodariits, sieva nodeva vinju lauliibu, vinja miilestiibu..neticu, ka vinjsh man to nodariitu, negribu vismaz ticeet..kgan jums taisniiba, varbnuut esmu paaraak naiva..
18.06.2011 18:47 |

Reitings 131
tomby neesi iedomājies, ka viņš varbūt guļ?
Ja jau saki, ka kad zvanīji bija piedzēries, varbūt tagad ir atlūzis, tāpēc arī nedod nekādu ziņu.
Tak gan jau jums viss būs labi. Vienkārši tagad esi pa daudz sadomājusies. Tā pēc strīdiem bieži notiek.
18.06.2011 18:48 |

Reitings 321
Tad nemoki sevi, pazvani, bet nestrīdies.
18.06.2011 18:49 |

Reitings 131
chiepinja912, zinu, ka nav normāli krāpt, bet tā tas daudzās attiecībās diemžēl notiek.
Protams, nerunāju par savējām, jo nekad neko tādu nepiedotu.
Vienas manas attiecības jau tā iemesla dēļ beidzās.
18.06.2011 18:50 |

Reitings 339
pumare, paldies.:) es zinu, ka nevajag sasteigt, ka vajag parunaat....bet es tik daudx runaaju sho meeneshu laikaa..varbuut gribu, lai vinjsh saak pirmais ko mainiit...meesa abi vnk nemainamies, esam kaadi esam, sadaram mulkjiiibas..saap abiem, es to zinu..bet nezinu, ko lai dara, kaa lai pieraada, ka veelos lai saglabaajam attieciibas, ka ir svariigs..kaa lai izrunaajas, ja liekas, ka vinjam vienalga..kaapeec ir jaaaizbeeg no maajaam..jaignoree otrs, jaapiedzeras unjaadara muljiibas..kaapeec nevar vnk atbraukt maajaas un apskaut, nelaist prom..kaut neko nesakot, buut blakus..
18.06.2011 18:51 |

Reitings 321
Atceries un iegaumē: Vīrietis negrib atgriezties tur, kur ir strīdi, kur īgna sieva gaida. Vīriešiem mājai jābūt miera osti, kur valda mīlestība, sapratne un miers.
18.06.2011 18:52 |

Reitings 339
kur vinjsh gulj?? vinsjh teica, ka dzeera kkaadaa tur baaraa, neatceros nosaukumu..un pamodaas kkur kkaadaa pagalmaa..es nezinu vai censhas satraukt..vai kaa..bet izskataas ka navnaudas pat lai atbrauktu maajaas..kaa var izteereet 350ls vienaa iisaa vakaraa..varbuut es sevi maldinu, varbuut ir pie citas..un pat nedomaa par mani, kameer raudu un gribu izgaist..es nezinu kaa ir..un nezinu vai gribu zinaat, ja patiesiiba ir taada, kaadu neveelos pienjemt..
18.06.2011 18:54 |

Reitings 340
Tāpēc, ka viņš ir vīrietis, viņi sāpes un problēmas izcieš savādāk, Tu paraudāsi, bet viņš piedzersies...Uztaisi pārsteigumu - sagaidi mājās smaidīga un nebrūc uzreiz virsū ar attiecību problēmām un varbūt izdosies viens skaists vakars bez kašķiem un kas zin tā dēļ jau vien ir vērts būt kopā ;)
18.06.2011 18:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits