Sveikas!
Sākšu ar nelielu ievadu.. Atceraties tās karstās dienas, kas bija pirms divām nedēļām? Tad lūk, tajās super`karstajās dienās man bija datorpojektēšanas prakse, kur darbs pie datora dažas dienas aizņēma no pulksten 8:30 līdz pat 16.00 dienā! Un ar mazu pusdienas pārtraukumu un lieta tāda, ka es dzeru tiešām maz ūdeni. Bija pēdejā prakses diena un laikam biju dabujusi siltuma dūrienu, jo bija nenormāli slikta dūša vēl nākamās 3 dienas un galva sāpēja un griezās nenormāli, BET ir jau kāds laiciņs pagājis, bet es pēdejās trīs dienas nespēju vairs normāli ieēst. Es vispār esmu no ``ēdelīgajām``, bet tagad es ēdu maz, bet man gribas ēst ik pa laika, bet tiešam, ne tik daudz kā iepriekš! Kā es sāku ēst tā man sametas slikti un vairs negribas, bet pēc pārdesmit minūtēm gribas atkal!
Mamma smejas un jautā vai tik neesmu stāvoklī, bet tas nevarētu būt iespējams un man tas liktos pat nedaudz muļķīgi ar šādiem dīvainiem simptomiem un, kā arī tā tas nevarētu būt, jo izsargājamies(meitenes, taču nevar palikt stāvoklī ja pamīlējamies 5min bez mētelīša? :-/ , nenene :D )
Bet, vai tas nevarētu būt no ūdens trūkuma organismā? Kā jums škiet? vai neesat saskārušās ar ko līdzīgu?