Aizmirsts telefons.

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009

Meitenes, lūdzu, pasakiet kaut ko vai nomieriniet mani. :-( Šodien aizmirsu Gan Bei Origo telefonu, āra terasē, gāju prom jau vēlu, pirms slēgšanās ciet. Zvanu tagad - izslēgts. Ir bijusi kādai tāda pieredze? Viesmīlis var piesavināties? :-/ Nezinu ko darīt, telefons jauns, nav vēl izmaksāts par viņu nekas, raudiens nāk, goda vārds.

16.06.2011 03:14 |

Reitings 2304
Tās kuras man te rakstīja par video un sūdzības rakstīšanu - kur un kam man jāraksta sūdzību par to vadītāju? :-) Kā arī, kādas man ir tās tiesības uz video - ir reāli piepiest viņus (cik saprotu, Origo, jo man šķiet, ka uz turieni vērstā kamera ir tieši Origo kamera) parādīt ierakstu? Starp citu, kāda zina, ir viņiem arī savas kameras?
Kādi vēl ieteikumi tālākiem soļiem? :D Man kašķīgs garastāvoklis, gribās tomēr vismaz censties kaut ko panākt, ja nesanāks, nesanāks, ko darīt, bet vismaz mēģināšu.
16.06.2011 18:07 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
kaut vai uzraksti uz e-pastu. nav jau garantēts, ka tur viss notiksies, bet nu var sākt ar to.
ja pēc nedēļas neatbild, tad raksti oficiāli uz juridisko adresi, kur viņiem ir kantoris. varbūt atsevišķi kantorim ir telefons, bet nu iesaku vispirms uzrakstīt, jo tukša muldēšana nevienam neinteresē un drīzāk centīsies tevi atšūt, lai nebūtu nekas jārisina.
par kamerām īsti neko nezināšu pateikt, vai tā drīkst iet un prasīt lai parādā. bet nu nevilcinie gan, jo ir dzirdēts, ka video glabā tikai 3 dienas un tad dzēš ārā.
16.06.2011 18:13 |

Reitings 2304
Atjaunotais info - netiku tik ātri no darba kā gribētos, bija aizgājusi mana draudzene ar manu māti. Ātrumā man paspēja izstāstīt, ka runājušas ar galveno Gan Bei, kaut kāds vīrietis, viņš esot kliedzis un psihojis, teica, ka ja grib lai raksta iesniegumu policijā. Acīmredzot zina, ka kamerās vienalga neko nevarēs ieraudzīt, jo cik nu sapratu, viņiem tur tādu nemaz nav. :-D Ir tikai tā kamera kas it kā ir vērsta uz terasi ārā, bet šaubos, ka tur tik tālu var kaut ko redzēt.
Rezumē - nezinu vēl vai grasos kaut ko pati tālāk risināt, bet zinu skaidri to, ka viss tas kantoris ir ar pretīgu attieksmi, vairāk tur mani neredzēt un svarīgākais ko vēlējot pateikt - ticu uzskatam "kas nav vainīgs, lai nav bailīgs", jo uzskatu, ka ja kāda konkrēta iestāde ir pārliecināta par savu šķīstumu, tad tā klientam palīdzēs, ja savukārt, pašiem iekšā problēmas un ir risks, ka kāds nozadzis no personāla, tad arī rīkos scēnas, histērijas un nespēs normāli un neitrāli atbildēt. Zinu daudzus manā vietā, kas viņiem pretī būtu histēriju uztaisījuši, bet kā jau teicu - pati strādāju ar klientiem, un zinu, ka klientam vienmēr taisnība, tādēļ frāze "jūsu mantas - jūsu problēma" izteikta kādas iestādes teritorijā manuprāt ir ļoti zemā līmenī, gluži tā pat kā ir veikali ar ekskluzīviem apģērbiem, kur klientu apkalpos 2 stundas, tāpat ir prastas bodes, kurām protams, šādas frāzes piedien. :)
16.06.2011 20:23 |

Reitings 2304
Starp citu, līdzīgu attieksmi atceros kad mans brālēns pirms pāris gadiem tika atstāts bez velo pie Maximas, t.i to nozaga. Apsargi teica, ka nav viņu problēma un viņiem neesot tiesību rādīt video ierakstus.
Izdaru secinājumus. :)
16.06.2011 20:28 |

Reitings 93
Reģ: 23.03.2011
kā viss beidzās ar telefonu atradi:)
21.06.2011 16:57 |

Reitings 2304
Nekā nebeidzās - apdomāju ar vēsu prātu un sapratu, ka skriet betona sienā nav jēgas, varēja redzēt, ka nav nekādas pretimnākšanas un paliku dzīvot ar domu, ka telefonu pievāca kāds no Gan Bei - vienīgais loģiskais izskaidrojums. :-D Samierinājos arī, ka visu algu nāksies tērēt jauna iegādei.
21.06.2011 17:26 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Pati nenonāc pretrunās?

Redzams, kā es ielieku somā un vairs neņemu ārā, tātad, pazaudēju citur (maz ticams, bet pieņemsim),

Paliku dzīvot ar domu, ka telefonu pievāca kāds no Gan Bei - vienīgais loģiskais izskaidrojums.

Vienkārši neforši vainot kādu citu, ja neesi pilnīgi pārliecināta, ka viņu tur aizmirsi (jā, un neviens neizvilka no somas vai nenozaga transportā, lai cik neiespējami tas arī būtu vai nebūtu) Savas mantas ir jāsarga un vainot vari tikai un vienīgi pati sevi diemžēl.
26.06.2011 03:30 |

Reitings 2796
Reģ: 20.10.2009
es vienreiz Lietuvā Palagā vienā klubā atstāju savu mīļāko šalli.. un no rīta kad gāju prasīt, tad redz nekas netika atrasts.. :(
tā bij parasta tamborēta šalle, bet tiik jauka...! bet nē redz, kādam savajadzējās, jo firmas zīmīte tai smuka bija..
26.06.2011 07:03 |

Reitings 488
Reģ: 11.08.2010
Elchaaaa- piekrītu par Pussy Lounge! Tur tiešām uzdarbojas profesionāļi..- biju iegājusi uz uz kādām 10 minūtēm un man no somas izvilka telefonu, kurš atradās somas mazajā iekškabatiņā aiz rāvējslēdzēja un soma man bija uz pleca, roka pāri..!
Biju TIK nikna!!! (e) un atceroties joprojām vēl esmu :D
26.06.2011 13:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits