Atjaunotais info - netiku tik ātri no darba kā gribētos, bija aizgājusi mana draudzene ar manu māti. Ātrumā man paspēja izstāstīt, ka runājušas ar galveno Gan Bei, kaut kāds vīrietis, viņš esot kliedzis un psihojis, teica, ka ja grib lai raksta iesniegumu policijā. Acīmredzot zina, ka kamerās vienalga neko nevarēs ieraudzīt, jo cik nu sapratu, viņiem tur tādu nemaz nav. :-D Ir tikai tā kamera kas it kā ir vērsta uz terasi ārā, bet šaubos, ka tur tik tālu var kaut ko redzēt.
Rezumē - nezinu vēl vai grasos kaut ko pati tālāk risināt, bet zinu skaidri to, ka viss tas kantoris ir ar pretīgu attieksmi, vairāk tur mani neredzēt un svarīgākais ko vēlējot pateikt - ticu uzskatam "kas nav vainīgs, lai nav bailīgs", jo uzskatu, ka ja kāda konkrēta iestāde ir pārliecināta par savu šķīstumu, tad tā klientam palīdzēs, ja savukārt, pašiem iekšā problēmas un ir risks, ka kāds nozadzis no personāla, tad arī rīkos scēnas, histērijas un nespēs normāli un neitrāli atbildēt. Zinu daudzus manā vietā, kas viņiem pretī būtu histēriju uztaisījuši, bet kā jau teicu - pati strādāju ar klientiem, un zinu, ka klientam vienmēr taisnība, tādēļ frāze "jūsu mantas - jūsu problēma" izteikta kādas iestādes teritorijā manuprāt ir ļoti zemā līmenī, gluži tā pat kā ir veikali ar ekskluzīviem apģērbiem, kur klientu apkalpos 2 stundas, tāpat ir prastas bodes, kurām protams, šādas frāzes piedien. :)