piparene, zinu par visiem 1000%, esmu jau visu apdomājusi un pārdomājusi un vakar man un draudzenei bija viens maršruts - mājas - Gan Bei - mājas. To, ka pazuda sapratu jau esot gandrīz mājās, savukārt ņēmu rokās pēdejo reizi tieši Gan Bei. Izkrist no somas noteikti nevarēja, jo vakar man līdzi bija ļoti dziļa soma kura taisās ciet ļoti labi un cieši un pie tam tā bija piebāzta ar visādām mantām, un ja būtu izkritis telefons, tad aiz viņa kristu kaut kas cits pavisam noteikti - kaut vai sīknauda kura somā mētājās. :-)
Saprotu, ka es pazaudēju, bet paskatīsimies uz to no drošības viedokļa - es uz ielas neriskētu atrasties trijos naktī kādā tumšā vārtrūmē, taču ja es trijos naktī atrastos kino, restorānā, teātrī un man kāds uzbruktu, tad domāju, ka tā ir viņu atbildība arī. :-D Tāpat šeit - negaidu, ka man pirks jaunu telefonu, taču gaidu, ka 1) parunās ar to viesmīli, varbūt viņa patieks, ka vispār tur vakar vēl 10 minūtes negāja tieši pie mūsu galdiņa, piemēram, bet gaidīja kad ārzemnieki aizies, 2) piedāvās tās pašas kameras. :) Nu vārdu sakot to, kas man šķiet elementāri un nesagādā pārāk daudz problēmu nevienam.
Man gan attieksme pret Gan Bei mainījusies - tāda attieksme pret klientiem nozīmē tikai to, ka viņi nav vajadzīgi un netiek necik augstu vērtēti.