Aizmirsts telefons.

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009

Meitenes, lūdzu, pasakiet kaut ko vai nomieriniet mani. :-( Šodien aizmirsu Gan Bei Origo telefonu, āra terasē, gāju prom jau vēlu, pirms slēgšanās ciet. Zvanu tagad - izslēgts. Ir bijusi kādai tāda pieredze? Viesmīlis var piesavināties? :-/ Nezinu ko darīt, telefons jauns, nav vēl izmaksāts par viņu nekas, raudiens nāk, goda vārds.

16.06.2011 03:14 |

Reitings 527
Reģ: 05.01.2011
es tavā vietā tai nekauņai uzsūtīti tautas balsi vai vēl nez ko, lai apkauno pa visu LV un zaudē tie cūkas savus klientus!! (e)
16.06.2011 13:11 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Un kā tad ar tām minētajām kamerām?

Un nu,protams, veca šalle glabāsies pus gadu, bet ne jau telefons! :-|
16.06.2011 13:11 |

Reitings 912
Reģ: 07.06.2011
LIELS FUIJ iestādei!
Vareja vismaz notelot kkadu pieklajibas standartu.
16.06.2011 13:12 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Godīgi sakot, pati jau vien esi vainīga. Savas mantas ir jāpieskata.

Par vadības pusi - jā, skan nejauki. Bet man nav ne mazākās jausmas kādā tonī un izteiksmē Tu ar viņu runāji. Iespējams tā nebija piemērota situācijai. Piezvanīt gan varēja, fakts... Tautas balsi? Par ko? Pati aizmirsa, ne viņai atņēma... jo pierādīt jau neko nevar, ka viesmīle paņēma utt.
16.06.2011 13:16 |

Reitings 2304
Ko nozīmē pieskatīt savas mantas? Saprotu, ka mani nepazīsti, bet es neesmu nekāda muļķe kura nespēj savu somiņu un mantas pie sevis turēt. :-D PIRMO REIZI dzīvē man kaut kas pazūd un es gaidu no cilvēkiem normālu attieksmi. Par toni un intonāciju - runāju ļoti vienkārši un ikdienišķi, esmu draudzīga un necenšos no sevis tēlot sazin ko, augstprātība man nepiedien. ;-)
Redz, es pati strādāju ar cilvēkiem, klientiem, es nevaru iztēloties, ka varētu kādam pateikt "vajag pieskatīt savas mantas". Nekad. Cilvēki visādi var būt, daži mēdz nebūt pārāk laipni vai draudzīgi, taču tie ir klienti un es viņas vietā izdarītu visu iespējamo, lai pat ja telefons neatrastos, klients vismaz nejustos tā, it kā viņš ir idiots kurš nevar kontrolēt ko dara un kur liek savu telefonu.
16.06.2011 13:21 |

Reitings 435
Reģ: 29.01.2009
Tiešām vismaz standarta pieklājību varēja izrādīt. FUJ! :-|

Atceros, kad es strādāju ēdināšanas vietā, skrēju pakaļ klientiem pat ārā uz ielas, lai tikai atdotu sākot ar lietussargiem, puķēm un beidzot ar telefoniem. Lielākoties viņu sejas rotāja prieks un pateicība.
Ir gadījies, kad klients uztaisa ČP un saka, lai skatāmies kamerās, jo redz viņam nozaga naudu no maka, mēs protams skatījāmies un nekā tāda nebija. Taču bija gadījumi, kad vajadzēja pat policijai iesaistīties, jo kamerās tika fiksētas vairākas zādzības.
16.06.2011 13:21 |

Reitings 2304
BaCk, es to pašu padomāju, jo viņa kā piemēru ar minēja šalles, kuras tur glabājoties pus gadu. :-)
16.06.2011 13:23 |

Reitings 2304
un baCk, ar tām kamerām kā ar visu pārējo - ja grūti piezvanīt, tad kādas tur kameras? :) Tas jau vispār par daudz prasīts.

Elchaaaa, tur tā lieta, tieši to es arī gribēju teikt, ka ja reiz telefons jau norakstīts, tad var vismaz izturēties normāli pret klientu, piezvanīt viesmīlei, kopīgi padomāt, kas tur vakar bija, vai kāds nevarēja paņemt, es gaidīju PRETĪMNĀKOŠU attieksmi. Tādas nebija. Bija tikai atkratīšanās "nē, nav un uzredzi". Pie tam nezinu, vakar es viņu tur neredzēju, bet tik labi informēta, ka pat zināja kas mums blakus sēdēja gan bija. :-D
16.06.2011 13:26 |

10 gadi
Reitings 10290
NU, labi, tajā iestādē varēja izrādīt kaut kādu pretimnākšanu un peiklājību-tas tiesa.

Bet nu samierinies, ka pati vien esi vainīga, un nevienam citam nav jāatbild vai jāmeklē Tavas mantas.

Mēs vakar tieši ar draugiem runājām par šo tēmu, ka cilvēki sabāž restorānos savus mobilos uz galda un pēc tam sūdzas, ka nozog vai aizmirst.
16.06.2011 13:26 |

Reitings 912
Cammmooon, vai tad visi tik perfekti un mantas nekad nejaushi neaizmirst?
Tapec jau nevajag iztureties pret cilvekiem ka pret maziem berniem.

Ā, starp citu, meitenes uzmaniet savas mantas pussy lounge, tur nenormali zog (e)man pasai somu nozaga, ka ari cik no cilvekiem nav dzirdets, ka tur katru reizi kadu aptira :-O

Bessī šitādi iestādījumi (e)
16.06.2011 13:28 |

Reitings 912
Tāpēc arī, nekad nedabūsiet mani pussy lounge :D
16.06.2011 13:29 |

Reitings 2304
piparene, es esmu uzmanīgs cilvēks un vienmēr visu pārbaudu, tādēļ man nepatīk apzīmējums "pati vien esi vainīga". Saprotu, ka es pazaudēju telefonu, bet nebija tā, ka vienkārši atstāju, acīmredzot varbūt viņš man bija nokritis, jo ceļoties kājās uz galda redzamā vietā nebija, un man šķiet, ka arī iestāde ir daļēji atbildīga, kas tur notiek. Uz ielas pazaudēt ir kas cits, taču kad kādam nozog piemēram velo pie lielveikala, tad griežās tieši pie veikala apsargiem un pateikt, ka tā nav mūsu problēma ir cūcība, jo tā ir viņu teritorija un savā teritorijā vajag uzturēt kārtību. ;)
16.06.2011 13:29 |

10 gadi
Reitings 10290
a Tu zini, ka točna viņš tur palika??
moška uz ielas nokrita, ja jau nestāvēja uz galda?

nu bet cits ta nav neviens vainīgs!!

es arī esmu reiz kaut ko aizmirsusi trolejbusā, bet ne jau tāpēc Rīgas satiksmi saukšu par sliktu, jo viņi nevar atdabūt manu mantu.

un pret Gan bei mana attieksme točna nemainīsies, jo man ir svarīgi tur ĒST!
16.06.2011 13:32 |

Reitings 2304
Elchaaaa, piekrītu un nesaprotu šo attieksmi kā pret bērnu vai cilvēku ar attīstības traucējumiem. Savas mantas neizmētāju un ja reiz man gadījās tāda situācija, tad tas nenozīmē, ka nevar elementāri palīdzēt un izturēties pieklājīgi.
16.06.2011 13:33 |

Reitings 912
Vienrz, nepārdzīvo traki, tā jau tikai mant, kaut gan vienmer škrobe - no vienas puses arī man bija tā, ka likās ka varēju vairak uzmanities, un stulba sajūta, ka TAVA MANTA tagad ir pie kada cita, pluss man vel bija skrobe par bildem no telefona, ka kaut kads urliks tagad redz :D
Atceries, ka tiem cilvekiem, kas kaut ko nozaga, viss divtik nāk atpakaļ (e)
Pierādīts (e)

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
es tavā vietā tagad nevis ar tās iestādes vadītāju runātu, bet sameklētu/atrastu vēl lielāku tās iestādes bosu, kas par to atbild un iesniegtu pat oficiālu vēstuli vai e-pastu. iesniedzot čeku un noskaidrojot, kura viesmīle tevi apkalpoja.
riktīgi saceltu traci, kaut vai lai izsaudz uz parunāšanos.

var jau būt, ka nekas no tā nemainīsies un telefonu atpakaļ nedabūsi, bet nu tās iestādes darbinieki gan dabūtu pa mizu un viņi no tā baidās. tagad jau darbu grūtāk dabūt.

jā, pati vainīga, ka biji aizmāršīga, bet nu tas nav VIENĪGAIS attaisnojums, lai necīnītos par savu taisnību.

Reitings 912
Piparene, nu camooon, ja vina atstaja telefonu pirms slegsanas, logiski, ka viesmile vai kads cits no stuff atrada! :-D (e)
16.06.2011 13:34 |

Reitings 2304
piparene, zinu par visiem 1000%, esmu jau visu apdomājusi un pārdomājusi un vakar man un draudzenei bija viens maršruts - mājas - Gan Bei - mājas. To, ka pazuda sapratu jau esot gandrīz mājās, savukārt ņēmu rokās pēdejo reizi tieši Gan Bei. Izkrist no somas noteikti nevarēja, jo vakar man līdzi bija ļoti dziļa soma kura taisās ciet ļoti labi un cieši un pie tam tā bija piebāzta ar visādām mantām, un ja būtu izkritis telefons, tad aiz viņa kristu kaut kas cits pavisam noteikti - kaut vai sīknauda kura somā mētājās. :-)
Saprotu, ka es pazaudēju, bet paskatīsimies uz to no drošības viedokļa - es uz ielas neriskētu atrasties trijos naktī kādā tumšā vārtrūmē, taču ja es trijos naktī atrastos kino, restorānā, teātrī un man kāds uzbruktu, tad domāju, ka tā ir viņu atbildība arī. :-D Tāpat šeit - negaidu, ka man pirks jaunu telefonu, taču gaidu, ka 1) parunās ar to viesmīli, varbūt viņa patieks, ka vispār tur vakar vēl 10 minūtes negāja tieši pie mūsu galdiņa, piemēram, bet gaidīja kad ārzemnieki aizies, 2) piedāvās tās pašas kameras. :) Nu vārdu sakot to, kas man šķiet elementāri un nesagādā pārāk daudz problēmu nevienam.
Man gan attieksme pret Gan Bei mainījusies - tāda attieksme pret klientiem nozīmē tikai to, ka viņi nav vajadzīgi un netiek necik augstu vērtēti.
16.06.2011 13:39 |

Reitings 2304
marguerite, nebija ienācis nekas tāds prātā, bet varbūt būs jādara, redzēsim, kāds būs turpinājums stāstam, domāju tomēr vēl pacensties to viesmīli satikt, kura mūs apkalpoja. :-)
16.06.2011 13:50 |

Reitings 2304
Elchaaaa, ar pazušanu es jau sāku samierināties un arī ar to, ka turpmākā alga būs jāiegulda jaunā telefonā. :-D

Bet visādi citādi, meitenes, tomēr vēlos atgādināt, ka tas bija pirms slēgšanas ciet un man šķiet, ka tas ir svarīgs faktors. :) Gan Bei dienas vidū ir ļoti daudz cilvēku, ja aizmirstu tieši tad - jā, normāla situācija, varbūt tiešām kāds negodīgs tips garām ietu, bet vakarā, āra terasē... Nu, ziniet, man tomēr šķiet, ka kādam no viesmīļiem bija jāredz to telefonu, patiešām, jo savādāk tā pazušana ir mistiska un neizskaidrojama.
16.06.2011 13:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits