Varu sacīt, ka viedoklis par šo iestādi man ir nokritis zem visām robežām un vairs tur nekad neiešu. Attieksme no vadītajas zem katras kritikas, biju pirms darba tur ieskrējusi, man uzreiz teica - nē, nekā nav, nekas nav atstāts, pie mums mantas pus gadu glabājas u.t.t Vārdu sakot, standarta frāzes. Tas viss aizņēma 5 minūtes, man jau bija jāskrien uz darbu, vēl tikai paspēju pajautāt, vai nevar sazvanīt to viesmīli, ko man arī protams atteica, jo viņa redz, nebūtu ņēmusi. :-D Sviests. Ja būtu normāla attieksme pret klientiem, tad vismaz redzot, ka man tas ir svarīgi, varētu pieklājības pēc piezvanīt tai meitenei un pajautāt, kas tur un kā, bet acīmredzot tas ir pārāk grūti.
Vislabākā pērle ir tāda, ka mana māte strādā blakus Origo, palūdzu aiziet viņu pusdienlaikā, varbūt pie apsargiem vai tamlīdzīgi, viņa nezināja, ka es jau biju bijusi un arī piezvanīja, un viņai atbildēja visu to pašu ko man PLUS VĒL to, ka man esot jāmācās uzvesties un jāpieskata savas mantas. :-) Brīnišķīgi, sajutos kā 15 gadniece, kāda es sen neesmu, pie tam tāda, kura tur atnāca piedzerties un pēcāk pati neatcerējos ko esmu darījusi, kur un ar ko un telefonu pazaudēju streipuļojot mājās.
Piedodiet par garo tekstu, bet nu gribēju padalīties, lai nu citi arī zina, ko var gaidīt no šīs iestādes, ja kaut kas pazūd.