Viņa draugi vai es...

Reitings 54
Reģ: 29.01.2009

Nezinu, vai nu es piekasos vai nu tā vnk ir... Tāpēc vajag, jūsu viedokli par to...

Ar savu puisi tiekos caur vienu dienu. Viņš profesionāli nodarbojas ar sportu, tāpēc viņam ir regulāri treniņi. Bet nesaktoties uz nogurumu viņš dažreiz mēdz tomēr iet ārā ar saviem draugiem pēc treniņiem. Un šodien ir tā diena atkal. Man tas pilnīgi jau uz nerviem sāk krist, riebjas man tie viņa draugi. Un nu tad jau sanāk, ka viņš labāk izvēlās ar draugiem pavadīt laiku, nekā satikst mani...

Tagad sēžu un domāju vai tā ir problēma vai tomēr es te no nekā darīšanas sadomajos nez ko... :-/ :-D

16.06.2011 01:37 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Meitenes nāk un iet, bet draugi paliek. Kas tas par sviestu??? Cik nav redzēts kādi tie draugi ir patiesībā, ne par velti ir tāda frāze - draugu ir daudz, bet patiešām īstu draugu ir maz (kautka ta). Un draugi visu mūžu, tā ir reti sastopama lieta.
Ja par tēmu tad, nesaprotu ko var tā iespringt? Dari savas lietas, ej ar savām draudzenēm un neuztver ka attiecības ar viņu tagad ir visa tava dzīve.
16.06.2011 19:41 |

Reitings 1202
"Tiešām pirmajos attiecību mēnešos vēsā mierā samierinātos ar vienu tikšanās reizi nedēļā?" - WTF? Tieši tā taču normāli arī notiek! Aizej uz randiņu un tad ar nepacietību gaidi nākamo nedēļu! Katru dienu kopā izdzīvoties vēl paspēs, kad dzīvos tiešām kopā.
16.06.2011 19:43 |

Reitings 2925
mīļās meitenes,izlasiet kārtīgi :-D

"Ar savu puisi tiekos caur vienu dienu. "
16.06.2011 19:45 |

Reitings 1853
ko tas vispār nozīmē? :D
16.06.2011 19:47 |

Reitings 2925
tas nozīmē,ka 1dien satiekas,2dien nē,3die satiekas,4dien nē utt

a jūs jau sākat strīdēties :-D
16.06.2011 19:49 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es tikai varu teikt vienu-cilveks "nepieder otram"-ta nav kada lieta,kura stav tev blakus visu laiku!
Tas ir pilnigi normali ,ka puisim ir draugi-gribas tacu kadreiz ari parunat ar citiem cilvekiem!Zel ir tas ,ka tev riebjas vina draugi-greizsirdiba ,vai tiesam nepatikami... (t) ?Tas ,man liekas ,nav velams attiecibas! |-)
16.06.2011 19:50 |

Reitings 2943
essnee 3 mēnešus 1 x nedēļo randiņo? :-D Nesaku ka jādzīvo kopā, jāguļ kopā un nonstopā vis kopā jādara, bet vai normāli ir uzraksties 1x nedēļā? Nu laikam kā kuram. :-)
16.06.2011 19:52 |

Reitings 853
es redzu problēmu tikai autores galvā... (t)
16.06.2011 19:52 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Ko tu mīli vairāk - mammu vai tēti!? Zini, līdzīgi!
16.06.2011 19:55 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Cilvēki ir dažādi un situācijas ir tikpat dažādas. Viena tikšanās reize nedēļā ir normāli, ja tas ir pats, pats sākums taču jāskatās kādi ir apstākļi, varbūt cilvēkam ir darbs, darīšanas, sports un viņš nespēj to laiku tā sabalansēt, ka atrodas katru dienu laiks tikties ar Tevi. Tai pat laikā saprotu arī Tevi, ja tā tikšanās nav piepildīta, tāds ātrs čau, parunāšanās, papusdienošana tad protams skumji, nepietiekama uzmanība. Bet ja tā tikšanās mijas ar skaistu izbraucienu pie dabas, pastaigu pie jūras kas bagātīga ar emocijām un mīļumu un beigās romantiskas vakariņas, kopā pavadīts vakars un nakts, tad tā ir cita kvalitāte. Šajā gadījumā domāju, ka Tev ir jāpieņem viņš tāds kāds ir ar visām tām detaļām, iespējams ies laiks situācija mainīsies, jūtas kļūs spēcīgākas un viņš jutīs vilkmi pēc Tevis, galvenais tās retās reizes ko pavadāt kopā arī pavadāt esot laimīgi, nevis negatīvi, strīdoties, plēšoties tad tā vilkme arī kļūst arvien spēcīgāka un laiks viņam atliks arī priekš tevis vairāk 
16.06.2011 19:59 |

Reitings 1853
Gurri, labākā atbilde šajā diskusijā.
16.06.2011 20:03 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Kad sakam tikties,vinam bija nedelja laika draugiem,jo macijos talumaa,ka bija brivdienas,bijam ka salipusi,ari ikdiena caur sms,skype...Kad sakam kopa divot pa retam aibrauca pie draugiem un parasti pa retam mani njema lidzi.Pirmie menesi ir tadi,ka nekur bez otra,tas tak roza laiks.Varbut mani te saks atkal pacelt,bet ja divi ir iemilejusies,tad var partikt viens no otra.Man gan pec treninja gribetos satikt savu meiteni,ja butu puisis,ar chaliem visu dienu,vel vakara,a meitenes,bet meitenes pec tam!Parezi ta Prata Vetra dzied...
17.06.2011 14:30 |

Reitings 339
Lai cik skarbi neizklausiitos, patiesība ir tāda, ka puisim vajag draugus, pavadīt laiku gandrīz tik pat daudz ar viņiem, kā ar tevi! arī meitenei- jāpavada laiks ar draudzenei, jo- pilnībā piekrītu miss pumai, arī es neovērsos no draugiem, ne apzināti, bet mīļotais eksistējā kā vienīgā svarīgā lieta, un tagad, kad liekas, ka mums viss beidzies, saprotu, ka negribas nevienam žēloties, jo pametu savus draugus novārtā..Jau attiecību sākumā vajag, katram atsevišķi būt ar draugiem, skolasbiedriem , kolēģiem, pabūt divatā un divatā ar draugiem iet izklaidēties, tad manuprāt, vnm būs ok;)
18.06.2011 16:55 |

Reitings 350
Reģ: 12.01.2011
mazāk sēdi un domā,bet gan ej un atpūties ar saviem draugiem, katram ir jābūt arī savai privātajai telpai.
18.06.2011 17:07 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Man vienīgi stulbi šķiet, ka ir tas grafiks (ja tā to var saukt) Tu esi katrā otrajā dienā, bet būtu taču patīkami, ja dažkārt arī pēc treniņa viņš tevi paaicinātu kaut kur, tā pierādot, ka esi tomēr svarīga (l) Bt piekritīšu chochoo, kādu dienu, kad viņš grib kaut ko pasākt kopā, atrunājies, ka tev ir meiteņu ballīte, tas tiešām liek aizdomāties ... :-)

Ne velti ir tas teiciens - Dod brīvību, un cilvēks tev pieķersies :-)
18.06.2011 21:55 |

Reitings 2258
izlasi grāmatu sievietes kas mīl par daudz.
piedodiet par atkārtošanos, bet varbūt tā ir iespējams glābt kādas sievietes slimīgo domāšanu.
20.06.2011 01:12 |

Reitings 268
Reģ: 16.09.2009
JaneApple +
Nespied viņam neko, tā viņš tikai gribēs no tevis atsvešināties.
20.06.2011 01:14 |

Reitings 953
Reģ: 13.02.2010
Veca tēma, bet tik un tā gribu izteikties :)
Cilvēkam ar attiecībām ir jābūt apmierinātam. Citādi tām nav jēgas. Katram cilvēkam ir nepieciešams atšķirīgs uzmanības daudzums no citiem cilvēkiem. Vienam varbūt pietiek satikt otru pusi reizi mēnesī vai divos, citam- no rīta, pusdienās, vakarā un vēl par maz :) Tā arī ir tā saderība- ne jau dzirkstelēs tā atrodama, bet gan tieši nepieciešamā uzmanības daudzumā. cilvēks, kam otru vajag reizi mēnesī nekad nebūs laimīgs ar cilvēku, kam vajag uzmanību 24h diennaktī. Un otrādi. Es, protams, ļoti pārspīlēju, bet pa lielam tā tomēr ir. Uzmanības trūkums vai pārlieku liela uzmanība cilvēka agri vai vēlu izraisa neapmierinātību, dusmas, kas ik pa laikam izlaužas attiecībās vai nu tiešā veidā vai slēptā- sadzīviskos strīdos, utml.

Es, piemēram, nesaprotu, kā vīrietis, kas aicina uz randiņiem divās nedēļās vienu reizi (viņa dēļ joka pēc īpaši kalendārā atzīmēju :-D ) var uzskatīt, ka mums ir nopietnas attiecības un ka esam pāris?! :-O :-D Un tur nebija ne attāluma problēma, ne baigais darbs, ne kas cits. Tas vienkārši bija cilvēks, kam otru vajag tik reti.
Un par tusēšanos ar draugiem bez otra- es nesaprotu, kāda jēga no attiecībām, ja abi izklaidējas atsevišķi? Kas tad ir vienojošais? Tikai sekss un ēdienreizes sveču gaismā? :D Manā skatījumā pāris vispirms ir draugi un tikai pēc tam mīļākie. Un vai tad, ja jums ir labākā draudzene, vai jūs viņu nekad neņemtu līdzi ejot izklaidēties? Protams, ir reizes, kad otra puse var traucēt- piemēram, salidojumos, kad uz relatīvi īsu brīdi reizi gadā tiekas skolas biedri un runā tikai par skolas atmiņām, bet no otras puses- varbūt ballīte būtu jautrāka, ja visi ņemtu otrās puses un tā vietā lai gremdētos atmiņās, radītu jaunas?

Un ja es būtu Lu vietā, tad veidotu paralēlas attiecības ar citu- tādu, kuram arī vajag retu uzmanību. Savulaik tā darīju un zini- biju laimīga, jo vienmēr bija ko darīt :D Sirdsapziņai paskaidroju- ja jau viņam tik reti mani vajag, tad man ir tiesības brīvo laiku aizpildīt tā, kā vēlos- ar attiecībām :D
23.06.2011 03:45 |

Reitings 97
Reģ: 25.05.2011
Lu varu tevi apsveikt, tu esi satikusi normālu vīrieti, kurš saglabās tavu uzmanību vel ilgu laiku, jo visu laiku tev nodarbinās prātu ar sevi. Jo ir patstāvīgs un tas tev tracina, jo tu tāda neesi!!!
Bet šajās attiecībās nekas slikts nav, tikai tev vajag atrast citas nodarbes, lai nekļūsti par norūpējušos, histērisku panikas cēlāju par savām iekšējām problēmām.
Jo reālas problēmas te nav!
Protams, te visas "gudrās sievietes" te saka, ka beidz stresot, es jau liktu viņam saprast pareizo izvēli un padarītu greizsirdīgu ejot ar draudzenēm. Bet reāli visas kā viena šādā situācija rīkotos kā tu to dari!!!
Smags apgalvojums, bet pārbaudīts, visas kā viena rīkojas tā pat!
27.06.2011 15:32 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
man reiz bija draugs profesionāls sportists (futbolists)..man atkal šausmīgi nepatika, ka viņš mani vienmēr sauca līdzi uz treniņiem, pēc tam gribēja, lai es ar viņu un viņa draugiem-komandas biedriem eju pastaigāties un tā visu laiku-mums nebija iespējas būt 2atā...vienmēr bija es+viņš+draugi.....
27.06.2011 15:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits