Nu, ir tā, ka man jāpasaka dziesma, kas skanēs izlaidumā, kad mani izsauks un sveiks. Nevaru izvēlēties jau kādu pusstundu, tā ka - gaidu jūsu variantus! :-)
Mums šogad ir tā, ka sveiks pēc tam, respektīvi, nenākot priekšā apsveicējiem! n man pat šī ideja patīk, nebūs jāgaida, kamēr katru absolventu apsveiks individuāli, un nebūs jājūtās neērti, ka es uz izlaidumu nebūšu saaicinājusi visu savu paziņu loku, bet tikai 3 tuvākos cilvēkus :D
spotlight on me - man tā ideja par sveikšanu pēc pasākuma arī patīk. Mēs esam 78 absolventi! un zāle mums ļoti maza (cerams, ka nebūs karsti. Un tas ir mans variants - sveic tikai ģimene :-)
Es nesen biju izlaidumā, kur bija tikai 12(!) skolēni, bet tā burzma, kad sveicēji spraucās visiem cauri, bija nenormāla! Labāk viss beidzās un tad ārā, pirms fotogrāfēšanās iedod puķes un miers! Tā jau pietiek, ka visa skolas vadība parasti izplūst garās runās :D
Manuprāt, nepietiek vien ar to, ka tev kāda dziesma patīk. Vajag piedomāt, kā tā skanēs skaļi, kā izklausīsies uz kopējā fona. Es varbūt šādā gadījumā ņemtu kādu skaistu, pavecu latviešu dziesmu, manuprāt, izlaidumā iederētos.
Vispār baigais mikslis ar dziesmām, ja katram skanēs sava!