Draudziiba:) un cik daudz var uzticeet otram cilveekam?

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010

:-) sveikas miiljaas meitenes!

dziivee ir naacies saskarties ar dazaadaam situaacijaam attieciibaa uz draudzeneem..gribu dzirdeet juusu domas- cik daudz vispaar var uzticeet otram draudzenei? esmu uzticeejusies , bet beigaas ir izraadiijies, ka vinja ir savaadaaks cilveeks, nekaa es domaaju un tad man teica- nu beidzot tu redzi kas vinja ir par cilveeku! :-/ protams man ljoti saapeeja sirds un godigi sakot peec taa gadiijuma es vairs neuzticos taa sauktajiem draugiem, jo nav ticiibas, ka vinji patiesi priecaajas par maniem sasniegumaiem un juut liidzi beedaas no sirds..

vai varbuut tomeer jums ir pozitiiva pieredze attieciibaa uz draudziibu ...gribu dzirdeet gan pozitiivus , gan negatiivus staastus un domas par so teemu ;-)

paldies.. (l)

15.06.2011 20:59 |

Reitings 2925
Reģ: 29.01.2009
bet tur jau tā lieta,ka ar to mēs bojājam savus nervus un čakarējam savas attiecības,otram cilvēkam no tā ne silts ne auksts :-D
principā es cenšos domā tā-ka ja gribēs nokrāpt,tad nokrāps un tas,ka es vairāk vai mazāk taisīšu scēnas neko neglābs,drīzāk,jo vairāk būs tās scēnas,jo vairāk negribēsies tādu sev blakām..
un reizēm es sev to skaļi pasaku.
15.06.2011 23:09 |

Reitings 8189
jaa tas bojaa attieciibas, godiigi sakot es sev blakus negribeetu ljoti greizsirdiigu cilveeku, kas trako par katru siikumu :-D :-D
15.06.2011 23:11 |

10 gadi
Reitings 485
chocoo, tik pareizi saki, par pārāk lielo domāšanu un scēnu netaisīšanu. :-) Ar prātu domāju tāpat, bet bieži vien emocijas ņem virsroku un sāku kļūt patiešām kaitinoša sev un draugam. Savu greizsirdību cenšos mazināt, lēni, tas notiekās.
15.06.2011 23:16 |

Reitings 8189
Elsa, jaa tados briizos emocijas diemzeel nejem virsroku :-/
15.06.2011 23:17 |

Reitings 1248
Reģ: 24.04.2010
Dzīvē esmu ĻOTI daudz vīlusies, laikam tas tāpēc, ka biju pārāk naiva. Uz mani un maniem tā sauktajiem draugiem attiecas teiciens : ''Atceries, arī draugiem ir draugi''. Neuzticos vairāk cilvēkiem, izņemot savai otrajai pusītei. Pat vecākiem es neuzticos. Bieži nācies aplauzties attiecībās ar draudzenēm, jo izrādās, ka cilvēki ir tik sasodīti labi aktieri...
16.06.2011 01:20 |

Reitings 14
Reģ: 06.06.2011
Es vēl nekad neesmu kādai ļoti uzticējusies,kad tiešām liekas ka būsim labākas draudzenes uz mūužu :) vai arī līdz šim, varbūt neesmu tādu cilvēku sastapusi...
16.06.2011 05:25 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
es nekad nevienā tā īpaši neesmu vīlusies. Bet tas varbūt tādēļ, ka pat ar vislabākajām draudzenēm ieturu zināmu distanci attiecībā uz tādām ļoti personīgām lietām.
Neesmu es tā, kas otram sevi izliks kā uz paplātes :) Un tas reizēm ir grūti, jā, bet arī pasargā no spēcīgiem aplauzieniem.
16.06.2011 05:49 |

Reitings 529
Reģ: 01.11.2009
Ir ļoti jāizvērtē cilvēki, kurus laist sev klāt. Man reiz bija "labākā draudzene" deviņus gadus, līdz viņa salaida ar džeku ar kuru man toreiz bija attiecības- pirmā lielā mīla. Tagad man ir draudzene no vidusskolas laikiem. Es viņai uzticos, bet ir lietas, kuras labāk paturēt pie sevis. Visvairāk es uzticos savam mīļotajam vīrietim un savai ģimenei. Tie ir cilvēki, kuri mani nepievils.
16.06.2011 13:00 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
labāko draudzeņu man nav (vismaz pagaidām), vismaz par tādām nevienu neuzskatu.
vīlusies baigi neesmu, varbūt arī tāpēc, ka nevienu pārāk tuvu sev nelaižu klāt.
nečīkstu citām arī tāpēc, lai nedomā, ka man iet tai brīdī slikti.
lielāko daļu slikto emociju paturu sevī, reti, kad izrunājos.
reizēm pietēloju, ka viss ir super duper. ir lūzuma punkti.
līdz galam uzticos tikai un vienīgi sev, jo bieži vien tie paši tuvākie cilvēki ir tie, kas spēj nodot. mācos būt egoiste.
manī ir slikta īpašība - izpatikt visiem un pēc tam sevi lamāju, kāpēc...
16.06.2011 13:04 |

Reitings 250
Reģ: 09.06.2011
tracina, ja kāda saka, kāpēc tu nebrauc ciemos, esi aizmirsusi:
1. kāpēc pati neuzaicina?;
2. negribas sēdēt no savas mājas uz mājām, gribas aiziet vismaz uz kino, kafē, kur apgrozās cilvēki, kaut ko interesantu;
16.06.2011 13:18 |

Reitings 219
Es arī esmu vīlusies tajās saucamajās draudzenēs un daudz reizes... :( Tāpēc tagad man ir daudz paziņu, foršas meitenes ar kurām var papļāpāt tāpat vien, aiziet kaut kur utt., bet neuzticu sevi nevienai :) tas ir domāts tā, ka nestāstu savas bēdas un pārdzīvojumus.. ir gadījies pēc tam vnk vilties, ka cilvēks runā apkārt utt. Priekš kam man tas!
MAn vienīgā labākā draudzene ir mamma :)
16.06.2011 13:23 |

Reitings 21
Reģ: 16.02.2011
Es tieši tikko dabūju dunci mugurā no savas labākās/vienīgās draudzenes. Nu tik stulba iemesla dēļ, cerams, ka dzīvē viņai veiksies.
Bet man sieviešu dzimta vienmēr ir likusies kā tikai kuces un klačubābas :-D
Es gribu sev tādas draudzenes, kas tādas nav.. nu veselīgu klačiņu jau var, bet tās iedomīgās.. (t)
16.06.2011 14:11 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
var uzticeties tikai draudzenei(un ta ir tikai 1 vai 2), kuras gadiem ir ar tevi. ta teikt no berna kajas kopa. parbauditas vertibas.
ari tai uzicibai jabut abpusejai. nevar but ta, ka viena stasta baigos noslepumus, otra neko, nevis tapec, ka nebutu ko, bet vnk neko.
tadam skolas laika draudzenem es savu muzu neuzticos, jo vnk cilveks nav iepazits.

un vsp-labak uzticeties tikai sev, mzak problemu bus!
19.06.2011 04:16 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Uzticos tikai mammai taa galeeji. Viirietis otrajaa vietaa, bet ne visas lietas gribas staastiit viirietim.
Ar draudzeneem tomeer mazu modriibu vienmer saglabaaju. Un galu galaa es arii saprotu... reizeem pie lielaam sensaacijaam... vai vispaar driikst tik shausmiigu slogu otram uzkraut, skaidrs, ka lielaakoties cilveekiem gribas kaadam taalaak pastaastiit, kaut vai tikai vienam vistuvaakajam... Nu, mamma nestaastiis.
19.06.2011 04:20 |

Reitings 5119
Ta pilnigi lidz galam - tikai sev.
Bet man ir tuvakas draudzenes, par kuram esmu 99% drosa,ka nenodos. Tad ari stastu savus pardzivojumus, piedzivojumus. :)

Mamma, protams, ari, jo mates vel tikai to labako savam bernam. :)

Galvenais saprast, ka visi esam cilveki, varam kludities, protams, ir lietas, kuras loti gruti piedot un kuras nav isti pienemamas. Bet par tadiem salidzinosi sikumiem, ka draudzene izplapajas, ka man patik tas puisis - nu i... Varbut tas pat labi! Puisis uzzina,ko Tu juti un iespejams, tas tiesi ir uz labu.
19.06.2011 04:26 |

Reitings 1245
Reģ: 17.04.2009
Vispirms gribēju pateikt,ka viegli jau draudzēties ar veiksmīgajiem, smukajiem, smaidošajiem, tā nav nekāda māksla un attiecības , kurās ir tikai viens ņēmējs, nav daudz ko vērtas.
Bet Agritai žetons! Jo Tu neaizgāji no tās tās draudzenes, bet gan pārliecināji par pretējo un iemācīji skatīties savādāk uz lietām.Tu esi īsta draudzene!

Par manām draudzenēm. Ir tā,ka neesmu vīlusies. Es zinu,ka ir lietas,ko viņas stāsta citiem, jo man arī stāsta par citām meitenēm.Bet es zinu,kādas ir tās draudzenes manām draudzenēm, un iespējams ne viens vien padoms nācis no draudzeņu draudzenēm.Neko tādu neesmu darījusi un nekas tāaads manos stāstos na, lai, viņas satiekot, man jāsarkst.
19.06.2011 04:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits