Es studēju maģistros. Bakalauru tur neesmu gājusi. RSU ir moduļu sistēma - viens priekšmets ilgst 5 nedēļas, beigās ir eksāmens. Katram priekšmetam ir savs pasniedzējs, katram citādas prasības eseju un referātu ziņā. Jālasa ir nejēgā daudz. Vēl nav bijis neviens priekšmets, kurā es būtu izlasījusi visu, kas bija jāizlasa. Ļoti jāprot organizēt savu laiku.
Draudzene pabeidza, teica, ka maģistros ne par ko RSU nestrudētu tālāk, ļoti liels bardaks, neorganizētība no administrācijas puses. Tīri praktiski - kā jau RSU- kopsavilkumi, kopsavilkumi, kosavilkumi.
Queen, es arī jūtu atšķirību, kā izturas pret bakalauriem un kā pret maģistriem. Maģistriem nekādi kopsavilkumi nav jāraksta, ir dažas esejas, referāts un daudz semināru. Administrācijas ziņā bardaku neesmu jutusi.
mobie, apsveicu, ka vispaar straadaa - bezdarbnieku LV ir TIK daudz.. laikam jau jaapiezemee savi meerkji un jaapriecaajas,ka peec jebkaadu studiju pabeigshanas darbu vispaar var atrast!
Nazīc, skatos, sheit 3. studiju gadaa arii ir prakse, kaut skaitaas akadeemiskais bakalaurs. 4 gadus veel maaciiteis vairs galiigi negribas prakses laikaa jau arii var censties sevi labi pieraadiit un tad jau - kas zina..