Šodien, braucot uz centru redzēju vienai meitene g. rozā dimantiņu uz zoba un arī ļoti sagribējās, bet tikai baltu. Vai kādai no jums ir?! Un kā ar to sadzīvojat, cik ilgu laiku jau turās? :) Cik maksā tādu uzlikt un kur to var izdarīt?
Es nesen sev tādu uzdāvināju.
Liku šeit, ļoti laipna apkalpošana, pat paskatījās vai man nav kādi caurumi,
http://zobarsti.com/ Mazā Miesnieku iela 1, Rīga
bija kādus 3 gadus atpakaļ. turējās kaut kur pusotru gadu. ļoti patika un gribētu atkal. bija tādā kā baltā hameleonu krāsā. liku Kuldīgā un tad maksāja Ls 5. toreiz vēl nobrīnījos, ka tik lēti, jo Rīgā šis prieciņš bija Ls 20.
Man ir jau kādus 13.gadus, tētis ir zobārsts un pirmo likt mēģināja uz manis... Tā nu staigāju līdz šai baltai dienai... Jāsaka Godīgi, ka esmu jau piemirsusi, ka man viņs ir... Kad citi šad tad pamana, pirmajā mirklī nevaru saprast par ko viņi runā! :-D
pirmais novēlās pēc pusgada, bet tas tādēļ, ka uzkodu cietu ķiploku grauzdiņu.. :-D otrais turas jau kādus 5 gadus...:) arī piemirsusi esmu, kas man tāds ir...bieži uzķeros, kad kāds ķircinot saka: "tev kkas pie zoba pieķēries" :-P
Jau kādus 5 gadus ir, kad liku maksāju 15ls, bet gāju likt kādas 4 reizes, jo neturējās, no sākuma jauzmanās ar visādiem ēdieniem, vienu ar ābolu kopā apēdu, vienu zobus tīrot nomazgāju :-D
Man ir dimantiņš.
Esmu likusi jau trīs reizes. Pirmoreiz noturējās tikai 7 mēnešus, otrajā - gandrīz 3 gadus, un tagad man jau ir gandrīz gadu - lieku Limbažos, kur maksāja un vēl joprojām maksā 5 Ls. :-)