tattoo

Reitings 91
Reģ: 26.05.2010

Čau!

Meitenes, jautājumi ir konkrēti, internetā ir ļoti daudz info, taču vēlos dzirdēt Jūsu praktisko pieredzi.

1) Kā Tu izvēlējies savu tetovējumu un vietu uz ķermeņa, kur tetovēt?

2) Vai tetovējumu taisīji spontāni vai domāji ilgi?

3) Kurš meistars Tevī ieviesa uzticību kā prasmīgs?

4) Vai Vadims ir saprotošs un var uztaisīt arī mazus tetovējumus, tai sk. šauras līnijas?

5) Kā notiek tetovēšanas process? Sākumā tiek uzzīmēts zīmējums kā ir jāizskatās? Vai tintē uz dullo?

6) Cik ilgi sadzija? Vai dzīšanas procesā ievēroji visus noteikumus?

7) Nenožēlo?

8) Ko vēl vari pateikt ārpus jautātā par šo tēmu?

Esmu itkā atradusi vēlamo tattoo, taču nu sāka parādīties šaubas :-| Interesē Tava pieredze ;-)

14.06.2011 16:58 |

Reitings 67
Reģ: 29.01.2009
1. Vēlējos kaut ko personisku un tādu,kas saistīts ar manu raksturu vai horoskopu. Vietu gribēju tādu,lai var gan noslēpt jebkurā brīdī, gan uzvelkot topiņu būtu redzams.
2. Domāju un gāju uz to ilgi.
3. Toreiz zināju tikai Vadimu un tur arī taisīju, bet tagad jau esmu iepazinusi citus un par meistaru domas esmu mainījusi.
4. Vadims uztaisa visu, ko viņam atnes, bet vislabāk pirms tam aiziet un uzprasīt vai Tavs izvēlētais tattoo sanāks, jo es arī gāju ar savu variantu, bet beigās no tā nekas nesanāca un meklēju jau citu.
5. Protams,ka sākumā tiek uzzīmēts ar flomasteri viss un tikai tad notiek tintes ievadīšana.
6. Man dzija mazāk par 2 nedēļām - tas tā, kad kreveles vairs vispār nebija. Ievēroju gan visus norādījumus, bet to jau nav daudz!
7. Nenožēloju ne mirkli. Pēc šīs vasaras iešu vēl papildināt.
8. Labi apdomā un visu izvērtē, jo process,lai no tā tiktu vaļā nav tik vienkāršs.
Veiksmi! ;)
14.06.2011 18:22 |

Reitings 91
Reģ: 26.05.2010
Hell, pie viņa viss ir sterili, ar jaunu adatiņu utt.? Viņš to dara savās mājās vai kādā salonā? :) Paldies par ieteikumu, iečekošu labāk šo, ja pie tam lētāk un kvalitatīvi.
14.06.2011 18:30 |

Reitings 1720
Reģ: 29.01.2009
1. Vietu izvēlējos tādu, lai var gan viegli noslēpt, gan parādīt, kad gribās. Zīmējumu atrada vīrietis šķirstot salona katalogus.
2. Jau labu laiku biju domājusi, tad tiku pie dāvanu kartes un izvarīties vairs nevarēju.
3. Tas pats Vadims, jo bija labas atsauksmes, kā arī redzēti viņa darbi.
4. Sākumā gribēju mazāku, bet viņš ieteica vai nu taisīt lielāku to pašu, lai zīmējums būtu saprotams (daudz sīkas detaļas), vai izvēlēties citu zīmējumu. Smalkās līnijas sanākušas ļoti labi!
5. Neatkārtošos.
6. Sadzija diezgan ātri (precīzi neatceros). Ievēroju visus noteikumus.
7. Nē! Aktīvi domāju par nākamo, ceru rudenī jau dabūt gatavu.
14.06.2011 18:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits