luīzeluīze - :D :D :D Un vēl man ļoti patīk, kad izskanot kādam apgalvojumam, pēkšņi visas sāk to āttiecināt uz sevi un attainoties.. :D :D
Hell - Tu manu domu lasītāja esi, vai!? :D :D
hellish, nošāvi garām :-D Es te esmu aptuveni 1 reizi nedēļā, ne biežāk un kašķi es neizprovicēju. Vispār šo neuzskatu par kašķi, bet par diskusiju, kas ir pat interesantāka, kā lasīt: šodien apēdu to un to, šodien biju tur un tur.. :-D
Miquela - ja lasītu atbildes centīgāk, tad nebūtu Tava garā komentāra, kas adresēts man! :D
P.S. Un ziniet, draugos fake profili ir ne tikai cosmo meitenēm un ņemot vērā, ka mēs dzīvē, uz ielas, draugu vidū, utt. satiekam ļoti daudz cilvēku, tad nevar viennozīmīgi apgalvot, ka tikai cosmo meitenes izmanto fake citu aplūrēšanai! :D
Es kožu grādīgo, Hell! :-D
bwaaa, šodien noliku eksi pie extra riebīgas pasniedzējas, kopumā 4 darba dienu laikā esmu nolikusi 3 ekšus! esmu pelnījusi piekosties :-D
sunce, vai ne? :-D Ap cosmo visa dzīve 8-)
nedomāju, ka kādai no cosmo varētu tiiik ļoti interesēt profila bildes, kas nemainās.. Nu tur slimam jābūt :-D
Gemini, nu bet, ja nav problēmas ar atklāšanos, tad nav ko arī stresotpar to, ka apskata visādi nezināmi profili un iespringt uz to bloķēšanu un vēl pasūtīt statistiku un tērēt tam naudu. Tas ir tik bērnišķīgi, tā es darīju pirms 10 gadiem :-D
Ak jēziņ, kādu vārdu apmaiņu izraisīja viens mans komentārs! Es neslēpjos, ja slēptos, ne ar vienu meiteni dzīvē netiktos un par sevi nerunātu. Bet tas nenozīmē, ka nevaru brīnīties par cilvēka neatlaidību un dīvainību.
Un vispār es intereses pēc ialiku taro tajā jūsu pieminētajā portāliņā-sūds tāds :D :D
viņi domā, ka visi tur iet sev izlikt kādā sliktā momentā un tāpēc raksta- izmantojiet šo vientulības brīdi tam un tam, pagaidied-veiksme jums parādisies utt.
ha a man jau tas viss ir, nevajag mani te mierināt :D :D :D
piparene, ir ir sūds, bet cilvēks, kurš ķeras pie pēdējā salmiņa, to uzskata par jaunas dzīves sākumu :D:D
man signorina arī vienu lietu izlika točna pareizi, gribas redzēt, kā būs ar to otro, jo pārāk neticami :D