iemīlējusies:(

Reitings 274
Reģ: 29.01.2009

Sāksim ar to, ka pirmo reizi mūžā svešiem un vispār cilvēkiem ar kuriem man nav tuvas attiecības stāstu par savām jūtām.

Tādēļ ļoti lūdzu nesodiet mani par manu vājumu, tizlumu, stulbumu, kautrību...blāh ..blāh..

Tātad lieta ir par attiecībām, kas visticamāk pašlaik nemaz neeksistē :D Ir puisi, kurā nu jau esmu ĻOTI iemīlējusies. Šķiet, ka "iemīlējusies" ir īstais vārds, jo viņš ir tas cilvēks par ko domāju ejot gulēt, no rīta mostoties. Viņš ir iemesls, kāpēc visu laiku pēdējā laikā skatos spogulī, jo gribu izskatīties labi.Ik pa brīdim ieeju dr.lv, jo ir naivas cerības, ka viņš atrakstīs, bet tas tā PROTAMS nenotiek. ( un jā, izklausīsies stulbi, bet izeju no profila tikai tad, kad viņš ir izgājis) .

Mēs strādājam vienā uzņēmumā jau vairākus gadus! Man jau viņš no paša sākuma iepatikās, nezinu kā es viņam, bet nu jā- patīk man viņš ILGI..pat ļoti. Mums abiem par šiem gadiem bija attiecības, bet tas jau man netraucēja klusībā cerēt .. :D*

Godīgi sakot viss šis savā veidā murgs ilgst jau gadu. Viņš ik pa pāris mēnešiem man atrakstījis, pat izteicies, lai kādreiz atnākot pie viņa, bet šos vārdus viņš ir teicis dzēruma, cik nojaušu. Tādēļ nekad neņēmu par pilnu. Viņš vispār dzērumā ir runīgāks ( kā jau lielākā daļa cilvēku) tādēļ mums tās saruna notiek tad, kad viņš ir dzēris. Cik nožēlojami :( :D

P.S. Pats ir teicis, ka skaidrā ir ļoti kautrīgs.

Godīgi sakot man jau šķiet, ka es viņam patīku, nu vismaz mazliet. Viņš ieraugot mani tiešām smaida ( viņam ir tik perfektas lūpas..mhmm) un esmu piefiksējusi, ka viņš slepus skatās un mani. Bet nu jā...skaidrā par smaidu un "čau" no viņa nesaņemu. un atkal tas izklausās nožēlojami.

Domāju, ka pati varētu aizrakstīt uz dr.lv, bet ko? un ja nu tomēr es viņam nepatīku, ja nu viņš tikai prieka pēc tā dara...un smaida, jo es smaidu!?

Ceru , ka kāds ir izlasījis:D

14.06.2011 02:01 |

Reitings 1592
par Tevi neko neapgalvošu, bet man bija aizmiglojies, jā. :D
BET dzīvoju pēc principa- kas neriskē, tas nevinnē. nezinu par Tevi, bet es točna nožēlotu, ja tomēr neatklātos. lai gan mūždien aplaužos :D jo laikam jau gan jāgaida, kas čalis pirmais pievērsīsies, bet ko darīt, ja viņi ir tādi bremzes. turklāt, toreiz, kad vinjam aizrakstīju, atbilde bija: es ļoti novērtēju, ka man pateici, bet šobrīd tas diemžēl nav iespējams. nu, protams, plašāk un garāk. bet neatšuva mani tikai turēja drošā attālumā un vēl flirtēja ar mani.

runājot par Tavu situāciju, nebrūc uzreiz virsū, arī man to jāiemācas :D bet gan pamazām it kā tuvojies, tad jau jutīsi, kāda ir pretreakcija. ;)

veiksmi! gan Tev izdosies! (l)
14.06.2011 02:56 |

Reitings 274
mon_moiselle , man tād prieks par tevi!!

Tu mani iedrošināji!!

Un vispār kas puišiem ir ar to profilu skatīšanos katru dienu!?

Man kādu laiku bija tiešām neilgas attiecības ar puisi, kuru es puslīdz zināju. Viņš visu laiku skatījās manu profilu. tad viņam aizrakstīju : Ko tu vēlies? Viņš atrakstīja, ka mani:D tad kādu laiku sarakstījāmies, bet es vairāk prieka pēc, nevis patikas dēļ. Un jā pēc kāda laika sagājām kopā vienā pasākumā !! Smieklīgākais tas, ka man profilā tiešām nav ko skatīties, ja nu vienīgi profila bildi, kas nemainās :D
14.06.2011 02:57 |

Reitings 1592
ā, un par rakstīšanu- es toreiz uzrakstīju, kad vins bija onlainā, bet tieši tajā mirklī izgāja laukā un tad es nervozēju līdz baltajām pelītēm :D
14.06.2011 02:58 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Man pateica daudzas lietas, kas sakrīt, bet kad nonāca līdz vienai citai lietai, ko nekādi, nu nekādi nevarēja zināt (viņa vispār bija mana radiniece, kas mācās par astrologu), tad man tiešām mati stāvus sacēlās. Vispār es tādām lietām ticu, jo kaut kā vilina mani tas racionāli neizskaidrojamais. :-)
14.06.2011 03:01 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
oou, nošāvu greizi
14.06.2011 03:01 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Signorina, man bija tāpat kā Tev :D Un 100% zinu, ka arī viņam ļoti patiku. Tikai abi bijām ārkārtīgi principiāli, un es vēl tur kaut ko samurgoju, ka man patīk īsti vīrieši un nevienu tādu neesmu satikusi :D :D Nu biju sīka un stulba. Un tas tad viņu arī nobaidīja, bet es spītīgi turējos pie saviem "dāmas" principiem :D
Bet kas tās bija par sajūtām... Kā strāva cauri izgāja katru reizi, kad viņu ieraudzīju.
Bet tā mūsu klusā apsēstība turpinājās, līdz viņš sagāja kopā ar citu. Un kad kaut kur izlasīju, ka viņš ir ārkārtīgi iemīlējies, laimīgs, utt... vienkārši ļāvu viņam iet, un pieņēmu viņu kā pagātni. Un viss!
Ir daudz vieglāk, un tās šausmas ir garām. Jo tad tiešām bija tā, ka nekas cits bez domām par viņu neeksistēja. Kur nu vēl kāds cits puisis... tā es palaidu garām arī miljons citu iespēju |-)
14.06.2011 03:02 |

Reitings 1592
njā, tas būtu ļoti interesanti zināt, vai tomēr es šamējam arī patīku :D bet nu tad jau būtu pretīmnākošāks. lai gan man liekas, ka vinjam vnk nevajag draudzenes, viņš bauda to, ka ir jauns un skaists un nevienai nepiesiets :D
14.06.2011 03:05 |

Reitings 2727
Reģ: 07.05.2011
Tu nebusi laimiga, ja vins saka Tev, ka mil Tevi tikai tad, kad ir piedzeries. Taas iemiileeshanaas juutas gan ir visai nestabilas - atri gaist.
14.06.2011 09:31 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Ko nu es esmu sapratusi, tad to, ka čaļi tādas lietas uztver daudz vieglāk, protams, neņemos runāt par visiem, bet par palielu daļu gan!Ja viņam meitene patīk, viņš nedomās, bet uzrakstīs, tici man!Man bija pats kautrīgākais pakloņņiks uz pasaules, kurš knapi vārdu varēja pateikt, savukārt caur sms vai tiem pašiem draugiem.lv varēja atklāt visu!
Un arī tas, ka smaida vai skatās lielā daļā gadījumu nozīmē pilnīgi neko!
Vienkārši man ir družka, kas regulāri uz tādiem uzķerās, tadpēc mēneša raud, ka atkal nekas nesanāca, jo pēc viena flirta jau domā, ka džeks ir samīlējies!!

p.s. es nerakstītu pirmā, bet tā ir katra brīva izvēle!
14.06.2011 11:29 |

Reitings 502
Reģ: 06.04.2011
+ Katte
14.06.2011 11:41 |

Reitings 3022
Es arī piekrītu Kattei. Man šitādas naivas cerēšanas bija 15 gadu vecumā (t)
14.06.2011 11:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)