pati uztaisi.
300g pūdercukura un 2 olas baltumi, var piespiest klāt citrona sulu.sakul un sanāks ļoti laba glazūra, nopērc vēl pārtikas krāsvielas un volā! :-D
Veikalos ir baigi foršas nopērkamas - kartona iepakojumā ir četras krāsas jau tūbiņās - atliek tikai atskrūvēt galiņus un var zīmēt mākslas darbus. :-) Maksāja 0.65 santīmi, ja pareizi atceros.
man visērtākais variants šķiet kausējamā šokolāde.. pati vienmēr kēksiņiem uzleju šokolādi un tad uzberu tos krāsainos štruntiņus, vienmēr varengardi un galīgi īzī (l) :-D
tad vēl var "eklēru" glazūru, es taisu šādi - pūdercukurs, apelsīnu sula [var aizstāt arī ar kādu citu sulu vai ūdeni] un čut kanēlis :-)
man šķiet, ka tas krēms tāds biezāks, bet ne vārītais, kaut gan vvz, kāds tur ir :D bāc, how i met your mother dažās sērijās vienam no varoņiem bija draudzene, kura strādāja konditorejā, arprāc cik viņa smukas, un arī izskatījās gardas kūciņas taisīja :D
Pati iegādājos Maximā, bet noooteikti, ka arī Rimi ir! Jāmeklē tur pat, kur visas šokolādes skaidiņas un citas "dekorācijas". Kastīte zila ar virsū no tām tūbiņām sazīmētām mašīnām un kaut ko vēl tur.
es arii gribu tādus smukinjus keksinjus sacept, lai acīm prieks..laikam jātaisa standartmasai (cukuram, olām utt)jāliek klāt kkādi graudiņi, M&M konfektes utt..iespejams tad bus foršāk :D
virtuļos jau arī nekas nav - tikai un vienīgi sasodīti cukuroti smukiņa glazūra :D