es nopirku reserved, 15 ls, bet nu audums tā f-ing kokvilna, kam visi s*di līp klāt, izskatās gan labi, atskaitot to faktoru.
tā kā nē, nezinu, kur var foršus dabūt :-D
MeiteneVārdāKristīne Tu taču teici, ka Tev ir šuvēja, kas pa lēto šuj lieliski, tad, varbūt, palūdz, lai viņa Tev uzšuj blūzīti, zīmuļsvārkus.
Turklāt arī nebūs jāmeklējas pa veikaliem un uzšūs Tavam augumam vispiemērotāko modeli.
Piparene, nu moš bik dārgāk par reserved, bet nav jāuztraucās, ka tava pakaļa savāks visas ceļā sastaptās pūkas un izskatīsies tā, ka gludekli nav redzējusi nekad.
Kas nu kuram ir lēts.
Vislētāk gan jau var atrast sintētiskajos veikalos Zapping, Terranova, Jennifer, Metta utm. Un tur vēl bonusā nāks klāt spoža josta ar plastmasas kristāliem. Blūzes turpat arī ir, tik iespējams svīdīs.
Zara, Mango ir ļoti smukas blūzes. Uzskatu,ka labāk nopirkt vienu smuku, normālas kvalitātes blūzi, nevis pa lēto un uztraukties par burzīšanos, auduma savelšanos, svīšanu u.c. problēmām ;-)
dažas smukas blūzes esmu Bershkā nopirkusi, bet pirms kāda pusotra gada :-)
Paskaties ptaoutlet.com - tur daudz ko var nopirkt stipri lētāk, par kvalitāti piekrītu - man daudzas tur pirktās lietas izskatās kā jaunas, kaut valkāju gadiem. Daži lati tur vai šur, turklāt viņu cenas nav dārgas, ja pērk uz atlaidēm, kādām precēm vienm ir atlaides.