Hei!
Šovakar bija reti pretīgs atgadījums.
Skrēju uz skolu, pakāsu flešku, nevarēju aizstāvēt darbu, palika parāds. Ok, tas tā.. Neko, ieraušos pārpildītā autobusā, nākošajā pieturā izkāpju laukā, lai izlaistu cilvēkus, iekāpju atpakaļ.
Pēc pusminūtes jūtu, ka pakausī kaut kas tā kā elš un pūš, un kaut ko ņemas. Domāju, mazums karstumā ar sirdi slikti, un ignorēju... Sasodīts, pēc mirkļa jau jūtu, ka man zem kleitas ir pretīga roka!!!!! Jūs varat iedomāties? Tam cūkai paveicās, ka bija pārpildīts autobuss, tāpēc nevarēju atštaukāt to pretīgo roku, bet nu es biju šokā. Pat neko nespēju izspiest pār lūpām, tikai uzmetu indīgāko skatienu no savas artilērijas, par ko man tagad šausmīgi žēl. Jutos tik pazemota!! Galvenais, ka izskatījās normāls puisis...
Kas ir pats labākais? Šis aizlien kaut kur tālāk un garām lien cits vecis jau gados, arī pēc izskata it kā normāls, bet šis, savukārt, sāk kniebt vēderā!! Vienkārši WTF???
Gribu piebilst, ka neizskatījos no lēti, ne mauciski - zīmuļveida melna kleitiņa garumā 10 cm virs ceļa. Viss kā pieklājas. Bļāāviens... Esmu šokā...