Ļoti reti kad kaut kas tāds uznāk, precīzāk 2x tik man tā bija ar pašreizējo draugu.
Parasti 1x uzzvanu un ja neceļ, zinu, ka viņam būs laiks atzvanīs, un tā arī ir. Esmu uztraukusies ka nezvana, bet es netaisu zvanu teroru.
Ar sms man sākumā bija kā bija, biju nosūtījusi teju atvadu sms, jo mums bija tikšanās, bet viņš nepacēla pat klausuli, pat tad piezvanīju 2x, aizsūtīju nemīļu sms un viss, pēc tam zvanīja un pamatoja, ka telefonu atstāja servisā un brauca pakaļ un šokēts par sms, un dusmīgi teica, lai tādas nerakstu vairs.
Par to zvanīšanos, jāiemācās kontrolēt sevi, ārdīties nevajag un pieņemt lēmumus muļķīgus arī nē.
Ar zvaniem tikai tracini otru, sākumā viss ir jauki un skaisti, bet būs laiks, kad otram ir visa kā pa daudz, viņš grib atpūsties, un ar savu teroru visu vēl padara trakāku, nemaz nerunājot par sliktām sms, tā ir tāda kā privātīpašnieciskuma pazīme, kontrole.
Labāk tās sliktās domas uzrakstīt uz lapas vai sms un nenosūtīt, vienkārši uzrakstīt, vieglāk paliek.
Vairums vīriešiem visa dzīve negriežas ap sievieti, ko nevar teikt par sievieti, tāpēc tādas nianses kā sms nešķiet tik būtiski, ja tur neatbild 1x tad par to nevajag celts traci. Es spriežu pēc sevis, jo pašai tīri profilaktiski patīk retu reizi neatbildēt, un tad draugs zvana 2x pēc kārtas sūta sms un man tas šķiet tik mīļi un liek pasmaidīt, bet tas nekad nav ar negāciju. :-)