pielikt punktu!

Reitings 13
Reģ: 10.06.2011

Sveiki visām!

Noteikti,ka kāda tam ir gājusi cauri un arī man varētu kaut ko labu ieteikt!

Situācija. Biju ilglaicīgās attiecībās, izšķīros no puiša un sāku baudīt brīvību!Nebija nekādas domas,ka gribētos jaunas attiecības,vnk izbaudīju savu laiku,ko visu veltīju sev-savām interesēm,atpūtai,studijām utt.Tiešām jutos labi,jo tiešām sapratu,ka man tā brīvība ir agrāk pietrūkusi.Aizgāju uz vienu pasākumu (bez jebkādiem mērķiem) un iepazinos ar vienu vīrieti.Vārds pa vārdam,sākām katru dienu sazināties (skypā un pa telefonu),satikāmies,bet izrādījās,ka viņš dzīvo un strādā ārzemēs.Nav jau tālu no LV-Ziemeļvalsts (laikam jau daudzi tagad tur!) Jā,nav viņš latvietis!

Tad nu bija viss kā nākas-jaukas dienas,tauriņi vēderā,uzmanības apliecinājumi,mīļums...Viņš izteica vēlmi,ka gribētu,lai es aizbraucu pie viņa padzīvoties,tagad vasara būs un tā!Pirmajā momentā,kā jau viss bija skaisti un jauki,likās-jā,varētu aizbraukt,būtu forši,apskatītu jaunas vietas,atpūstos!Jo tuvāk nāk tās dienas,kad aptuveni runājām,ka es varētu lidot,jo saprotu,ka mazāk gribās!!!Ne tas,ka man viņš nepatiktu vai kā,bet es saprotu,ka neesmu gatava nekādām attiecībām,gribās vēl to brīvību izbaudīt!Bet viņš jau mani sauc par savu meiteni,draugiem par mani izstāstījis,baigi laimīgais un tā,bet jo viņš vairāk visiem par mani laimīgi stāsta un baigos plānus kaļ,jo tas vēl vairāk mani atgrūž (tiešā nozīmē)!

Viņš man tik ļoti pieķēries - vienreiz drusku sastrīdējāmies un viņš gandrīz vai eksplodēja!Ehh..jo jūtu,ka viņš vairāk mani velk pie sevis un bīda uz attiecību pusi,jo man vairāk gribas no tā visa novērsties,ielīst bedrē un vāku virsū!Neesmu tam gatava un ja es viņam tā pateikšu,viņš to nesapratīs,jo esam dažāda rakstura un kultūras! :-/

Eh,meitenes,jūtu,ka esmu baigās ziepēs-džeks sacerējies,bet man jūtu nav nekādu un vēl tā viņa ikdiens prasīšana,kad braukšu,mani vnk nogurdina un bez maz sāku jau izvairīties drusku!

Ko jūs ieteiktu?Kā labāk no tā visa tikt vaļā? (s)

10.06.2011 17:00 |

Reitings 13
Jā,tomēr likšu šīm attiecībām punktu - nekādu nākotni tur neredzu! (s)
Bet zinu,ka viņš nesapratīs...
10.06.2011 18:15 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
nuu,gan jau paardziivos.
pasaki,ka viss cauri,ja vnjhs saak kaut ko braukt pretii vai trakot,tad vnk noblokjee..bet paskaidro,kaapeec-pasaki,ka tas,ko vinjhs piedaavaa,nav tas,ko tu pashlaik veelies,un viss...
10.06.2011 18:17 |

Reitings 13
Viņš jau vienreiz satrakojās kā traks (redzēju to caur kameru skypā) un tā visa kontrolēšana...
Vnk jāizdomā labākais veids kā to pasniegt un viss!
10.06.2011 18:20 |

Reitings 97
Reģ: 25.05.2011
Ja tu tagad esi LV, tad skype arī uzraksti, ka kāpēc vēlies škirties. Kur problēma"?
10.06.2011 22:27 |

Reitings 13
Gribas paturpināt šo diskusiju!
Vakar mēģināju pielikt punktu,tomēr redzēju,cik šis cilvēks ļoti pārdzīvoja :-( Ir pilnīgi gatavs visu mainīt,lai tikai nebūtu šis radikālais solis no manas puses!Pati sajutos šausmīgi...
Tik atceros viņa frāzi,ko viņš teica-vienmēr pret visiem esmu labs,bet visi mani vienmēr sāpina un izmanto,nezinu,kāpēc es tā nevaru,laikam jāmaina savs raksturs,bet mana daba nav būt sliktam pret otru.Jā,ja salīdzina to,kāds viņš bija pret iepriekšējo ex,tad cepuri nost....
Eh,dot man viņam otru iespēju? (s)
Sarunājām,ka šodien atkal parunāsimies!
11.06.2011 16:13 |

Reitings 205
Reģ: 29.01.2009
Tev pašai ir jāsaprot, vai to vēlies. Ja nē, tad no viņa zēlošanas nekas labs nesanāks un, ja pametīsi viņu vēlāk, tad noteikti sāpēs viņam vēl daudz vairāk. :-/
11.06.2011 16:17 |

Reitings 13
Turpinot šo diskusiju!
Pateicu šim puisim,ka vēlos brīvību un neesmu gatava jaunām attiecībām!Tad nu viņš teica,ka došot man brīvību,nebūs nekādas kontroles,greizsirdības utt. Vārds pa vārdam,saruna izvērtās ļoti asa,jo rādās,ka tas puisis man tiešām ir pieķēries,mīl mani,gatavs nez ko darīt,lai tikai viņu nepametu utt.Protams,līdz galam visu normāli neizrunājām,tad viņš pateica,ka manis dēļ kko sliktu izdarīs-tā arī bija...viņš pielējās līdz kliņķim,ka viņš bija jāved uz slimnīcu atpumpēt,vnk mājās bija atrubījies :-O Bāc...man liekas,jo tālāk viss iet,jo trakāk paliek!!!!
Nezinu,ko gribu no jums,bet gribējās uzrakstīt....
13.06.2011 02:06 |

Reitings 2087
Only_es, pamet to vīrieti un miers! Divas sievietes attiecībās nevar būt. Kas tie par gājieniem, ka dzerstās pēc strīdiem? Cosmo meitenes tā var darīt, ne jau pieaudzis vīrietis!
Manai draudzenei bija kāds pielūdzējs, kurš sevi grieza, kad viņi strīdējās. Un tā meitene vairākus gadus tikās, jo baidījās, ka viņš sev vēl kādreiz nodarīs pāri. Stāsts nav no laimīgajiem, bet prieks, ka tagad katrs no viņiem ir jau citus īstos atradis
13.06.2011 02:12 |

Reitings 13
Nē,nav viņš šādi darījis pēc katra strīda,bet vienalga es šo neuzskatu par normālu rīcību! (s) Jā,no vienas puses man arī bailes,ka viņš kko neizdara vēl sev vairāk,bet no otras puses-nu šaubos,ka ar viņu varētu būt kopā!
Vienā momentā saka-ok,nebūsim vairs kopā,tas viss apnicis,bet otrā brīdī saprot,ka nevar bez manis! :-(
13.06.2011 02:16 |

Reitings 2087
Only_es, tā ir Tava dzīve un izvēle, bet es savā šādu vīrieti neielaistu, man vajadzīgs balsts, bez muļķībām, ar viedokli, principiem un pašcieņu.
13.06.2011 02:19 |

Reitings 13
Viņš tik saka-apsola,ka vairs nekad tā nebūs,jo viņš alkoholu vispār nelieto!Tad kad sāk kko runāt-moš man tas viss liekas pa salkanu,jo liekas,ka neviens puisis neko tādu nevar dot,to mīļumu,rūpes un tā,tāpēc liekas,ka viņš vnk visu smuki dramatizē,nez..lai gan,redzēju,ka viņš ļoti pārdzīvo to strīdu,kas bija vēl dienu atpakaļ,jo viņš pat raudāja..es nez,stulbi,bet fakts!Dažbrīd liekas-ne liels vīrietis,bet puika,bet viņam raksturs ir ļoti emocionāls! (s)
13.06.2011 02:23 |

Reitings 648
1mkārt, tu nekad nevarēsi žēlot visu pasauli un un pat ja centīsies tad iespējams vienā momentā attapsies, ka esi labākos momentus dzīvē palaidusi garām tikai tāpēc, ka domāji par visiem citiem izņemot sevi.
2trkārt, tava priekšrocība, ja izlem šo cilvēku pasūtīt, ir tā, ka tev viņš nav jāredz. Pateikt "bye bye" pa skypu ir visnotaļ vienkāršāk nekā izdarīt to dzīvē un ņemot vērā faktu, ka viņš atrodas citā valstī, nebūs iespējas, ka viņš tev būs jāsatiek uz ielas vai kur citur. Izdzēs viņu no skypa, facenbook, e-pasta kontaktiem, nomaini telefona numuru un neliecies ne zinis.
13.06.2011 02:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits