Atceros, ka man ļoooti nepatika Nu paogodi un Tom&Jerry. Tā gribējās tos grauzējus pārmācīt :-D Vēl joprojām neciešu šīs multfilmas (e) :-D
Man ārī ļoti patika Adamsu ģimenes filmas, atceros, ka bija vēl āds foršs veco laiku seriāls par viņiem. Un tad vēl kkāda latviešu multene par atkritumiem, kas atriebjas cilvēkiem par dabas piesārņošanu (neatceros, kā sauc, bet skan jau labi :-D ) Par mani bērnībā pieaugušie brīnījās, ka es tāds "netipisks" bērns
No latviešu multenēm man patika Fantadroms.
No filmām Karate kid bija mana mīļākā! Varēju skatīties simtiem reižu, nekad neapnika! Biju riktīgi samīlējusies galvenajā varonī! (l) Nemaz negribās skatīties jauno versiju filmai, jūtu, ka būs galīgs mēsls!
Un tas aktieris no Zelta rozes alas man vēljoprojām šķiet ņemams, tieši mati man ļoti patīk! Laika gaitā mana vīriešu gaume nav krasi mainījusies! :-D
kate - par Fantadromu. Man vinjsh berniba riebaas, jo nesapratu,kas tur domats. Noskatijos pirms gada velreiz un sapratu,ka prata neesmu pienjemusies 20 gadu laika, jo ari tagad neko nesapratu. :D
Nindzjas seerfotaaji :D
Un bija viena filma, es neatceros kaa sauc, bet karalim 3 meitas, visi dziivo ziemeljos, kur sniegs, atnaak baltais laacis un prasa vienu par liigavu. tur bija arii kaut kaada ljaunaa ragana. un taa galvenaa varone vienaa ainaa kaapa pa klinshu sienu. nezina, kaada nosaukumu? :D
Latviešu multenes-fantodroms,zaķīšu pirtiņa,bija vēl,bet aizmirsu nosaukumus.
Skubijs dū,bet to vēl tagad mēdzu skatīties.Vēl nu pagaģī,bezgalīgais stāsts,sprīdītis,un ērķšrozīte,atceros,ka tur vēl bija aktieris no komisāra rekša,protams,arī pats komisārs reksis.
Ber visvairāk palicis atmiņas pasaku kasetes,vēl tagad mājās stāv.Baigi patika.