wunderkind

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011

Chaw! :)

shodien saņēmu draugos.lv vēstuli no Wunderkind aģentūras piedalīties fotosesijā. Dalības maksa Ls 5, apgalvo ka ne visus izvēlas, un iespējams nākotnē būs iespēja piedalīties kādos projektos..

ko sakat? vērts mēģināt vai arī vinji tikai grib nopelnīt?

07.06.2011 20:15 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Mans personīgais ieteikums - labāk piemest piečuku klāt un aiziet uz Baltic Casting Agency.
05.01.2012 01:18 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Zakjis, ja šī bilde uz zilā fona ir no šīs superīgās fotosesijas, tad par gaumi nestrīdās..
05.01.2012 02:59 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Ai,beidziet meitenes tad nav nopietni!!Galvenais saka,kad ir modeļu aģentūra,bet sūta vēstules draugos.lv visām kuram nav slinkums
05.01.2012 03:06 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Vot masn šitas viss liekas fail, nu naudas nokāšana un viss, šitos sūta gandrīz visiem, bet visi izlasot domā, ka ir izredzēti! :-D

Es par brīvu varu paprasīt kādam pazīstama, lai mani safočē un atsūta bildes! :-D

05.01.2012 03:09 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Shitaadi scam Amerikaa baigi populaari, ka neesoshas agjentuuras suuta veestules ar tekstiem, ka baigi ieintereseetas sadarbiibaa, un ka viss baigi labi, tik vinjus neapmierina esoshaas bildes, taapeec bildes jaataisa pie vinju fotograafa, kas parasti ir summa ar divaam nulleem! Par konkreeto Wunderkind neko nezinu, bet principaa jau zaudeet nav ko, tie ir tik 5 Ls, ne $800 kaa te tas notiek :-/
05.01.2012 03:19 |

Reitings 1
Reģ: 25.01.2012
Sveiki visi, meitenes un puiši, kuru diskusiju šeit bija iespēja palasīt...
Vēlos pirmkārt ieteikt padomāt, kāds ir Jūsu mērķis...?
- vai vēlaties nonākt kādreiz kādā reklāmas projektā, filmā, mūzikas klipā utt.
- vai arī iegūt sev par piemiņu skaistas bildes ...
Ja vēlaties bildes skaistas - ir foto saloni, privāti strādājoši fotogrāfi, jaunie, kuri trenējas un fotografē bezmaksas ...
Ja vēlaties pieteikties kā potenciālais, nākamais Tipāžs - tad Jums jābūt gataviem sevi prezentēt kādā datu bāzē, jo tikai reto uzrunā, atrod uz ielas ..., pārējos atrod šajās datu bāzēs, kur tos meklē ...
Un ticiet man, ka neko vairāk kā tuvu pases bildei šajā gadījumā nevajag, jo tur ir viss, kas dod iespēju izvēlēties ...seja, augums, matu krāsa, īpašās pazīmes, ja tādas vispār ir ...
Rakstu no savas pieredzes, jo esmu jau reāli piedalījusies reklāmu un filmu projektos ...
Esat priecīgi, ka tikāt aicināti, ja Jūs tas vispār inetresē ...
25.01.2012 16:09 |

Reitings 90
Reģ: 06.06.2009
Sveikas!
Meklēju googlē šo aģentūru, un atradu jūsu diskusiju. Man ar` pirms nedēļas atnāca aicinājums, taču nevaru izdomāt..

Bet par BCA, biju nu apmēram pirms mēneša, fotogrāfēšanās ilga ne ilgāk kā3 min, nopietni, daži klik klik ātri un viss. Apmēram 8 bildes, kuras var saglabāt no viņu mājaslapas un neko nemaksā. Kad tad īsti viņi nomainīja savu taktiku?
29.05.2012 15:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)